Cum cumpar?

In magazinul nostru online este simplu si sigur sa plasezi o comanda. Incercam sa venim cu imbunatatiri permanent pentru metodele de livrare, de plata si suportul oferit clientilor nostri. Daca apar orice fel de neclaritati, te rugam sa ne contactezi. De asemenea daca ai sugestii sau observi erori, neconcordante, te rugam sa ne anunti si vom incerca sa le remediem in scurt timp.

Alegerea produselor

Folosind meniul poti naviga prin categoriile de produse. In momentul in care consideri ca un produs corespunde cerintelor Tale, poti face click pe butonul ADAUGA IN COS pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi. Alternativ, poti utiliza campul de cautare pentru a identifica produsul dorit.

Cosul de cumparaturi

Poti face click pe iconita COS si apoi pe VEZI COSUL pentru a vizualiza produsele retinute.  In acest pas poti schimba cantitatea, adauga sau sterge produse. Apasa butonul ACTUALIZEAZA COSUL pentru a se afisa totalul de plata. In acest pas poti alege si modalitatea de livrare si datele de facturare. Totodata poti selecta MODALITATEA DE PLATA. Dupa ce faci selectezi aceste optiuni poti face click pe butonul FINALIZEAZA COMANDA si ai finalizat procesul.

In acest moment comanda a fost transmisa si va fi preluata de catre departamentul de vanzari, urmand sa fii contactat in cel mai scurt timp de catre unul dintre colegii nostri.

Livrare GRATUITA

La comenzi de peste 150 lei

CADOURI SI DISCOUNT-URI

Clientilor fideli

SUPORT CLIENTI

Luni -Vineri
08:30 - 16:30

PRODUSE RETURNABILE

In 30 de zile calendaristice de la achizitie