Cum platesc?

Pe scurt vei gasi modalitati de plata diverse, care te ajuta sa faci alegerea potrivita nevoilor tale. Poti plati cash in magazin, prin ordin de plata, ramburs la curier, prin card online sau in rate online.
  • Virament bancar (ordin de plata) – necesita confirmare telefonica
  • Plata ramburs la curierii parteneri (Cargus sau SameDay)
Selectati aceasta optiune in pasul final al procesului de comandare si veti plati produsele direct curierului care va face livrarea. Acestea vor fi insotite de factura iar chitanta va fi oferita de curier in momentul in care platesti.

Online prin card bancar (Visa/MasterCard/Maestro)

Daca ai ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completezi un formular cu informatiile cardului in pagina securizata a procesatorului de plati.

Magazinul online https://dasco.ro  foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/EuPlatesc. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.  

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision! 

Foarte important! Verifica mereu ca linkul de plata in care iti sunt cerute datele cardului bancar sa fie cel al procesatorului de plata euplatesc. Nu suntem responsabili de eventualele fraude care apar in mediul online. Dupa ce alegi aceasta metoda de plata, in pasul urmator, vei fi redirectionat pe un link securizat care va incepe cu https://secure.euplatesc.ro. Verifica acest link inainte de orice plata online.

Livrare GRATUITA

La comenzi de peste 150 lei

CADOURI SI DISCOUNT-URI

Clientilor fideli

SUPORT CLIENTI

Luni -Vineri
08:30 - 16:30

PRODUSE RETURNABILE

In 30 de zile calendaristice de la achizitie