Aparat aerosoli pentru copii si adulti FLAEM Super Eco

189,90lei

Aparat aerosoli pentru copii si adulti cu compresor, Flaem Super Eco: un dispozitiv medical fiabil ce poate transforma orice tip de medicament sau solutie, in particule de aerosoli.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

Aparat aerosoli pentru copii si adulti cu compresor, Flaem Super Eco: un dispozitiv medical ce poate transforma orice tip de medicament sau solutie, in particule de aerosoli. Astfel, particulele de aerosoli pot fi asimilate mult mai usor de organism prin simpla lor inspirare, facand tratamentul prescris de medic extrem de eficient si usor de tolerat, mai ales de catre copii si bebelusi. Acest aparat de aerosoli pentru copii si adulti, poate fi utilizat pentru tratarea oricaror tipuri de afectiuni respiratorii, de la cele mai usoare (raceli, viroze, alergii etc.) pana la cele mai serioase, care necesita tratamente complexe de lunga durata. Nebulizatorul Super Eco este un dispozitiv medical de uz casnic ce poate nebuliza orice tip de medicament, datorita tehnologiei fiabile cu compresor.

Aparatul de aerosoli pentru copii si adulti Super Eco este produs in Italia de Flaem Nuova, unul dintre cei mai importanti producatori din domeniu. Acest nebulizator simplu si usor de utilizat, este ideal pentru intreaga familie. Cupa de nebulizare RF8 contine putine piese si poate fi montata si curata extrem de facil. Dimensiunile mici si greutatea redusa, permit folosirea acestui dispozitiv de catre orice membru al familiei. Continue un maner extrem de util in transportul dispozitivului. Accesoriile complete (masca adulti si copii, piesa bucala, tub conector) nu contin BPA si ftalati. Nebulizatorul este garantat 2 ani de catre producator.

Aparatul de aerosoli Super Eco este conform cu directiva europeana 93/42/EEC privind dispozitivele medicale. Procesul de productie al nebulizatorului este certificat TUV Rheinland LGA Products GmbH Germania, in conformitate cu standardul European privind nebulizatoarele. Intreaga gama de produse Flaem este distribuita de societatea noastra si poate fi vizualizata accesand link-ul urmator: https://dasco.ro/?s=flaem&search_id=2&post_type=product

      Beneficii aparat aerosoli pentru copii si adulti Flaem Super Eco:

 • Rapid, eficient si silentios*;
 • Economic datorita designului simplu si eficient;
 • Pentru uz continuu;
 • Accesorii complete, pentru copii si adulti care nu contin BPA sau ftalati;
 • Contine picioruse din silicon care atenueaza vibratiile cauzate de funtionare;
 • Contine un maner extrem de util pentru transport;
 • Produs in Italia la cele mai inalte standarde de calitate, ce permite o garantie de 2 ani.

      Caracteristici tehnice aparat aerosoli pentru copii si adulti Flaem Super Eco:

 • Viteza de nebulizare: 0,40ml/min;
 • Dimensiunea particulei de aerosoli: 4,48 µm;
 • % fractiei respirabile <5 µm: 99,4%;
 • Capacitatea maxima a cupei de nebulizare: 8ml;
 • Uz continuu;
 • Nivel de zgomot ;a 1m: 54dB;
 • Dimensiuni aparat aerosoli: 16,8 x 17,2 x 10,7cm;
 • Greutate: 1,2 Kg.

Continutul cutiei: 1 aparat aerosoli pentru copii si adulti Flaem Super Eco, 1 masca adulti, 1 masca copii, 1 tub conector cu lungimea 1m, 1 cupa nebulizare RF8, 1 saculet de depozitare.

      ATENTIE! Cititi cu atentie instructiunile de utilizare inainte de a porni aparatul de aerosoli. De asemenea, inainte de fiecare utilizare, spalati-va bine pe maini si curatati aparatul dupa cum se descrie in sectiunea „CURATARE  IGIENIZARE  DEZINFECTARE” din manualul de utilziare.  In timpul utilizarii, este recomandabil sa va protejati de orice scurgeri. Se recomanda ca fiecare persoana sa foloseasca propria cupa de nebulizare si propriile accesorii pentru a evita riscul unei infectii din cauza contaminarii. Dispozitivul este adecvat pentru administrarea substantelor medicale, pentru care este prevazuta administrarea sub forma de aerosoli; oricum, aceste substante vor fi prescrise de medic. In cazul unor substante prea vascoase, poate fi necesara diluarea cu o solutie fiziologica adecvata, in conformitate cu reteta prescrisa de medic.

*Aparat de aerosoli mai silentios decat media valorilor inregistrate de alte aparate de aerosoli cu compresor similare. Acesta inregistreaza un nivel de zgomot de 54dB.

Greutate 1.2 kg
Dimensiuni 16.6 × 17.2 × 10.7 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.