Kit accesorii pentru nebulizare AirKit Pic Solution

64,90lei

Kit de accesorii pentru aparatele de aerosoli cu compresor din gama PiC Solution : Air Family, Mr. Hippo, Mr. Carrot.

Stoc epuizat

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

EAN

8003670666998

SKU

PIC000384051

Kit accesorii pentru nebulizare AirKit: compatibil cu aparatele de aerosoli cu compresor din gama PiC Solution. Acest kit include in componenta urmatoarele : cupa, masca 2-in-1, piesa nazala, piesa bucala, tub de conectare.

CUPA DE NEBULIZARE SIDESTREAM® :

Eficienta tratamentului cu aerosoli depinde de calitatea difuziei medicamentului prin tractul respirator. Cupa de nebulizare are un rol esential in crearea particulelor cu un diametru optim pentru terapie. Aceasta asigura astfel un tratament rapid si uniform. Ca urmare a efectului Double Venturi, aerul nu patrunde doar in cupa de nebulizare din partea de jos, ca la cupele de nebulizare conventionale. Acesta patrunde si din partea de sus. Debitul suplimentar de aer din lateral, impreuna cu debitul de aer de la compresor, transmite mai multe particule catre plamani.

Cupa de nebulizare Sidestream® permite o penetrare mai profunda a medicamentului in tractul respirator, acest lucru fiind asigurat prin dimensiunea perfecta a particulelor de aerosoli.

Eficacitatea terapiei cu aerosoli depinde de calitatea difuzarii medicamentului prin tractul respirator. Fiola de nebulizare joaca un rol esential in crearea particulelor cu un diametru optim pentru terapie, asigurand un tratament rapid si uniform.

Acest kit accesorii pentru nebulizare este compatibil cu urmatoarele aparate de aerosoli PiC Solution: Nebulizator AirFamily, nebulizator Mr. Carrot, nebulizator Mr. Hippo.

Continutul pachetului: 1 cupa de nebulizare Sidestream, 1 masca din material moale pentru inhalare 2-in-1, universala pentru copii si adulti, 1 tub conectare din PVC, 1 piesa bucala, 1 piesa nazala.

Producator

Pikdare SRL – Italia

Compatibilitate

Nebulizator AirFamily, nebulizator Mr. Carrot, nebulizator Mr. Hippo – PiC Solution

Brand

PIC SOLUTION

Accesorii

Kit nebulizator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…