Para auriculara SOFT WASH 35ml nr. 2

12,50lei

Para auriculara SOFT WASH poate fi utilizata pentru igiena auriculara, extragerea mucozitatilor nazale sau pentru irigarea intestinala.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

Para auriculara SOFT WASH poate fi utilizata pentru igiena auriculara, extragerea mucozitatilor nazale sau pentru irigarea intestinala. Aceasta para este fabricata dintr-un material non toxic, moale si durabil, cu canula flexibila. Para poate fi sterilizata la rece. Capacitate para 35ml.

In cazul utilizarii pentru igiena auriculara, asigurati-va ca para auriculara este utilizata corespunzator, existand riscul penetrarii timpanului. De asemenea, lichidul utilizat pentru lavaj trebuie sa aiba o temperatura similara cu cea a corpului.

Atentie! Inainte de fiecare utilizare, spalati para cu apa calda si sapun. A se depozita la loc uscat si racoros, departe de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor fara supravegherea unui adult. In cazul deteriorarii pompei, aruncati produsul. Nu sterilizati pompa in cuptorul cu microunde si nu folositi dezinfectanti pentru sterilizare!

Produs in Italia de Pikdare Spa.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.