Reduceri!

Pachet 10 x Test antigen rapid Covid-19 (sputa) 1kit/cutie EASYCARE

80,00lei

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist
Test antigen rapid Covid-19 (sputa) 1kit/cutie EASYCARE, 10 cutii

Testul rapid antigen COVID-19 este un kit de imunotest pentru determinarea calitativă rapidă a infecției cu SARS-CoV-2 din probele de spută sau salivă orofaringiană posterioară. Antigenii SARS-CoV-2 din probe sunt lăsați să reacționeze cu conjugatul de aur cuplat cu anticorpi monoclonali anti-SARS-CoV-2, urmat de reacția cu anticorpii monoclonali anti-SARS-COV-2 imobilizați în linia de testare. Când proba conține antigeni SARS-CoV-2, apare o linie vizibilă în regiunea de testare, pe membrană. Soluția continuă să migreze, pentru a întâlni un reactiv de control care leagă un conjugat de control, producând astfel o altă bandă în regiunea de control.

Testul rapid antigen COVID-19 este un test de membrană imunocromatografică care utilizează anticorpi monoclonali foarte sensibili pentru a detecta proteina nucleocapsidică din SARS-CoV-2 în spută și în saliva orofaringiană posterioară.

Banda de testare este compusă din următoarele părți: tamponul de recoltare a probei, tamponul de reactiv, membrana reactivă și tamponul de absorbție. Tamponul de reactiv conține aur coloidal conjugat cu anticorpii monoclonali împotriva proteinei nucleocapsidice a SARS-CoV-2; membrana reactivă conține anticorpii secundari

împotriva proteinei nucleocapsidice a SARS-CoV-2. Întreaga bandă este fixată în interiorul unui dispozitiv din plastic. Când se adaugă proba în sonda pentru probă, conjugații uscați în tamponul de reactiv se dizolvă și migrează împreună cu proba.

Dacă antigenul SARS-CoV-2 este prezent în probă, un complex format între conjugatul anti-SARS-2 și virus va fi capturat de anticorpii monoclonali anti-SARS-2 specifici prezenți în regiunea liniei de testare (T). Absența liniei T sugerează un rezultat negativ. În scopul controlului de procedură, va apărea întotdeauna o linie roșie în regiunea liniei de control (C), indicând faptul că s-a adăugat un volum adecvat de probă și s-a produs absorbția la nivelul membranei.

PROCEDURĂ DE TESTARE

AVERTISMENT! Prelevarea probelor si interpretarea rezultatelor trebuie facuta doar de

catre personal medical calificat!

Vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile și să lăsați dispozitivul de testare și probele să se echilibreze la temperatură (15 ℃ – 30 ℃) înainte de testare.

Înainte de a efectua testul, vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile și să lăsați dispozitivul de testare și proba să ajungă la temperatura ambientală (15 ℃ – 30 ℃).

  1. Probele de salivă și spută din segmentul orofaringian posterior: Utilizați săpun și apă amestecate cu alcool pentru a vă curăța mâinile. Momentul optim de recoltare a probei: după ce v-ați trezit, înainte de a vă spăla pe dinți, de a mânca sau a bea.
  1. Scoateți paharul de colectare a salivei, faceți un zgomot „kua kua” din adâncul gâtlejului, eliminând saliva din adâncul gâtlejului, apoi scuipați saliva (aproximativ 2 ml) în pahar. Nu permiteți contaminarea cu salivă a suprafeței exterioare a paharului de colectare.
  1. Utilizați picurătorul furnizat pentru a amesteca proba de spută de 8-10 ori, apoi aspirați proba de spută și adăugați-o în tubul de extracție.
  1. Scoateți tubul de extracție care conține soluția tampon de extracție și adăugați soluția tampon de extracție în tub, apoi amestecați bine soluția tampon de extracție și proba.
  1. Scoateți dispozitivul de testare din cutia de ambalare și așezați-l pe o masă plană.
  2. Adăugați 4 picături din soluția amestecată în orificiul de adăugare a probei de pe cartonașul de testare.
  1. Citiți rezultatul la un interval de 15 minute. Dacă nu l-ați citit la un interval de 20 de minute sau mai mult, rezultatul este invalid și se recomandă repetarea testului.

Pretul afisat este pentru 10 cutii

Brand

EASYCARE

Tip produs

Test COVID

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

  • Add to Wishlist