header clouds
Bine ai venit!
PRODUSE vezi categoriile
Sună la 031 432 67 72
(0)

Confidentialitatea datelor

MODUL DE UTILIZARE AL ACESTEI INFORMĂRI

În această informare, explicăm modul în care procesam, inclusiv colectăm, utilizăm, facem schimb de și protejăm datele Tine. cu caracter personal, atunci când utilizați produsele și serviciile noastre, precum și site-ul nostru web, arătându-vă că relațiile comerciale cu noi respectă Regulamentulului (UE) 2016/679 al Parlamentului și al Consiliului privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), care poate fi consultat [aici în limba română sau engleză].

 

CINE SUNTEM

Suntem o echipă tânără, care a înființat în anul 2011 Dasco Distribution Concept S.R.L., axându-ne pe importul și distribuția de produse alimentare de nisa, iar în termen scurt am obținut aprecierea partenerilor externi ale căror mărci de prestigiu le reprezentăm în Romania: VIVIL Germania, CERERA Lituania, DAMHERTNUTRITION Belgia, FINI Spania, HEGRON Olanda, TOP GLOVE Malaesia și alții.

Ne-am dorit să aducem pe piață produse cu preț accesibil, calitate superioară, imagine prietenoasă și ușor de folosit. Produsele sunt fabricate la cele mai înalte standarde de calitate, toți furnizorii deținând acreditări CE și ISO.

Suntem la dispoziția ta, cu responsabilitate si devotament, atât direct, cât și prin intermediul partenerilor Dasco Distribution Concept S.R.L. . Din dorința de a fi cât mai aproape de consumatorii fideli ai mărcilor distribuite de compania noastră, am lansat în anul 2014 magazinul online DASCO.

Puteți achiziționa astfel o gamă variată de produse parafarmaceutice, consumabile medicale, aparatura medicala pentru uz personal, produse alimentare fără zahăr, fără gluten, BIO , produse cosmetice fără săpun, parabeni sau alergeni, fabricate de companii de renume din Europa, leaderi de piață în țările de origine.

UNDE NE GĂSIȚI

Sediul nostru social este situat în Sos. București nr. 51, et.1, 077055, Ciorogârla, jud. Ilfov

CUM NE POȚI CONTACTA

Feedbackul tau este foarte important pentru noi – dacă ai întrebări cu privire la Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal și Securitatea comerțului online pe www.dasco.ro, ne poti trimite un e-mail folosind formularul de asistența de pe site-ul nostru care poate fi accesat [aici].

Poti contacta personalul nostru responsabil cu Protectia Datelor direct prin e-mail la adresa office@dasco.ro sau prin poștă sau curier la adresa Sos. București nr. 51, et.1, 077055, Ciorogârla, jud. Ilfov, România, punând corespondența ta în atenția responsabilului cu protecția datelor.

De asemenea, iti stăm la dispoziție prin intermediul datelor de contact de pe site-ul nostru, secțiunea Contact care poate fi accesată [aici].

Suntem înregistrați în Romania sub nr. J23/261/2011 cu numele Dasco Distribution Concept S.R.L.

 

PRINCIPIILE NOASTRE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Dasco Distribution Concept și-a luat angajamentul să vă respecte viața privată. Luăm în serios protecția datelor, securitatea și conformarea cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal și a vieții private.

Am inclus principalele noastre angajamente privind protecția datelor personale pe site-ul nostru www.dasco.ro la secțiunea link direct și urmărim să punem aceste angajamente în centrul a tot ceea ce facem.

DATELE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE COLECTĂM

Informațiile pe care le colectăm cu privire la tine și modul în care le colectăm pot varia în funcție de produsele și serviciile pe care le utilizezi și la care subscrii, modul în care ai utilizat produsele și serviciile și modul în care ai interacționat cu Dasco Distribution Concept S.R.L. chiar dacă nu esti client, sau ceea ce am obținut de la o terță parte care avea permisiunea de a face schimb de informații cu noi.

Dasco Distribution Concept SRL va prelucra datele tale cu caracter personal în baza următoarelor:

Vom colecta datele tale cu caracter personal atunci când, de exemplu:

Utilizăm cookie-uri (fișiere text de mici dimensiuni stocate în browser-ul Tau) și alte tehnici cum ar fi web beacons (fișiere de tip imagine mici, transparente utilizate pentru a urmări mișcările Tale pe site-ul nostru). Pentru detalii suplimentare în acest sens și în legătură cu modul de a opta pentru renunțarea la acestea, te rugăm să consulti secțiunea Cookies [link direct la secțiune] din această informare.

Tipurile de informații pe care le putem prelucra sunt, dacă este cazul:

Cum și de ce utilizăm datele Tale cu caracter personal

Vom utiliza datele tale cu caracter personal în următoarele scopuri:

Pentru prestarea serviciului nostru

Facturare și relația cu Tine

Mesaje privind serviciile și produsele noastre

Marketing și individualizarea serviciilor pe care ti le oferim:

Marketing

Publicitate online

Pentru a iti transmite o publicitate relevantă pentru tine, vei vedea, de asemenea, publicitate țintită online în baza utilizării cookie-urilor. Aceasta este cunoscută sub denumirea de publicitate pe bază de interese. Poate fi făcută pe site-ul www.dasco.ro, precum și pe alte canale media online, cum ar fi site-uri de rețele sociale (Instagram, Facebook, Pinterest, Youtube, LinkedIn, Google+). De asemenea, putem combina date colectate prin intermediul cookie-urilor cu alte date pe care le-am colectat. Dacă nu doresti prelucrarea niciunor informații prin utilizarea cookie-urilor, te rugăm să consulți secțiunea Cookies [link direct la secțiune] din această informare.

Cercetare și analiză

Utilizăm diverse metode de analiză, inclusiv ceea ce este denumit de obicei „Analiza Big Data”. Analiza Big Data reprezintă o tehnică de analiză matematică în care seturi de date de mari dimensiuni și variate sunt utilizate pentru a descoperi modele ascunse și tendințe nesesizate până în momentul respectiv.

Utilizăm analizele pentru:

Modalitatea în care facem schimb de date cu caracter personal

Dacă este cazul, facem schimb de informații referitoare la tine cu:

Managementul fraudelor și aplicarea legii

Vom dezvălui informații dacă acest lucru este permis de lege în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apăra drepturile sau proprietatea, sau a proteja interesele clienților noștri.

De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile tale pentru a ne conforma obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autorităților. Datele tale cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când considerăm, cu bună credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea și în baza unei evaluări exhaustive a tuturor cerințelor legale.

Fuziuni și achiziții

Dacă trecem printr-o procedură de reorganizare sau de vânzare către o altă entitate, informațiile tale pot fi comunicate către acea organizație.

Terțele părți cu care lucrăm

Dacă ai achiziționat produse și servicii Dasco Distribution Concept SRL utilizând o terță parte sau o organizație parteneră, de multe ori trebuie să facem schimb de informații cu acestea ca parte a acțiunii de administrare a acelei relații – de exemplu, pentru identificarea comenzii tale și pentru a face plata către aceste terțe părți sau organizații.

Dacă am încheiat un contract cu un prestator de servicii sau contractant pentru a ne presta servicii sau a presta un serviciu în numele nostru, iar aceștia pot avea acces la datele tale cu caracter personal, nu îi autorizăm să utilizeze sau să dezvăluie datele tale cu caracter personal decât în legătură cu prestarea serviciilor lor.

Colectăm și combinăm informații în scopul de a monitoriza utilizarea de către tine a produselor și serviciilor, precum și utilizarea acestora de către ceilalți clienți ai www.dasco.ro, precum și pentru a ne ajuta să îmbunătățim calitatea produselor și serviciilor oferite. Furnizăm aceste informații unor terțe părți (de exemplu, furnizorilor, producătorilor și agențiilor de publicitate), dar nicio astfel de raportare către o terță parte nu va include informații ce pot identifica un client individual.

Transferuri internaționale de date

În prezent, datele noastre sunt păstrate în Romania.

Poate fi necesar să transferăm informațiile tale către alte societăți sau prestatori de servicii din țări din afara Spațiului Economic European (SEE). SEE este alcătuit din țările Uniunii Europene, Elveția, Islanda, Liechtenstein și Norvegia: se consideră că acestea au legi echivalente în ceea ce privește protecția datelor și a vieții private. Acest tip de transfer de date poate avea loc dacă serverele noastre (respectiv, locul unde stocăm datele) sau furnizorii și prestatorii noștri își au sediul în afara SEE, sau dacă utilizații serviciile și produsele noastre în timp ce vizitați țări din afara acestui spațiu.

Dacă Dasco Distribution Concept SRL transmite informațiile tale către o țară din afara SEE, ne vom asigura că informațiile tale sunt protejate corespunzător. Ne vom asigura întotdeauna că există un contract legal corespunzător care acoperă transferul de date, în conformitate cu standardele aprobate de Comisia Europeană. În plus, dacă se consideră că țara nu are legi echivalente cu standardele UE de protecție a datelor, atunci vom cere terței părți să încheie un contract legal care să reflecte aceste standarde.

Durata de păstrare a datelor Tale cu caracter personal

Vom stoca informațiile tale atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar pentru a duce la îndeplinire relația contractuală cu tine.

Cu excepția situației în care legea prevede altfel, de regulă vom prelucra datele tale pe perioada existenței unui contract între tine și Dasco Distribution Concept SRL, plus o perioadă de trei ani de la încetarea acestuia.

Păstrarea în siguranță a datelor tale cu caracter personal

Avem o echipă de securitate care analizează și îmbunătățește în mod constant măsurile pe care le-am adoptat pentru protecția datelor tale cu caracter personal împotriva oricărui acces neautorizat, pierdere accidentală, dezvăluire sau distrugere.

Comunicările prin internet (cum ar fi e-mailurile) nu sunt sigure dacă nu sunt criptate. Comunicările tale pot traversa mai multe țări înainte de a fi remise, deoarece aceasta este natura internetului.

Nu putem accepta responsabilitatea pentru niciun acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal care nu ține de controlul nostru.

Nu vă vom cere niciodată să ne comunicați informațiile tale sigure, personale sau privind contul, printr-un mijloc de comunicare nesolicitat. Răspundeți pentru păstrarea în siguranță a informațiilor personale și privind contul și pentru necomunicarea acestora către alte persoane.

Site-ul nostru web www.dasco.ro poate conține link-uri la site-urile web ale unor terțe părți. Nu răspundem pentru securitatea și conținutul respectivelor site-uri ale terțelor părți. Prin urmare, asigurați-vă că citiți politica acelei societăți privind protecția datelor și cookie-urile înainte de a utiliza sau de a pune informațiile personale pe site-ul acestora.

Același lucru se aplică în cazul oricăror site-uri sau conținuturi ale terțelor părți la care vă conectați utilizând produsele și serviciile noastre.

Poti alege să dezvălui datele tale în anumite moduri cum ar fi plug-in-urile rețelelor de socializare (inclusiv cele oferite de Google, Facebook, LinkedIn, Instagram și Pinterest) sau utilizând servicii ale terțelor părți care iti permit să postezi public analize sau alte informații, iar o terță parte ar putea utiliza informațiile respective.

Plug-in-urile rețelelor de socializare și aplicațiile de socializare sunt operate chiar de rețeaua de socializare și respectă condițiile de utilizare și politicile acelor rețele privind protecția datelor și cookie-urile. Trebuie să te asiguri că ai cunoștință de acestea.

DREPTURILE TALE ÎN LEGĂTURĂ CU DATELE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal

Ai dreptul de a rectifica datele deținute în legătură cu tine, dacă acestea nu sunt corecte sau nu mai corespund realității. Dacă datele pe care le deținem cu privire la tine trebuie actualizate sau în cazul în care consideri că acestea pot fi incorecte, te poți autentifica în Contul meu pentru actualizarea acestora (Autentificare – Contul meu) sau ne poți contacta prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru, secțiunea Contact care poate fi accesată [aici].

Dreptul de acces la datele cu caracter personal

Ai dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal pe care le deține Dasco Distribution Concept SRL în legătură cu tine. Pentru a face această cerere în calitate de persoană fizică sau terță parte autorizată, te rugăm să ne contactezi prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru www.dasco.ro, secțiunea Contact care poate fi accesată [aici].

Dreptul de opoziție la utilizarea datelor cu caracter personal

Unde legea prevede, ai dreptul de a te opune prelucrării de către Dasco Distribution Concept SRL  a datelor tale cu caracter personal.

Feedback

Noi oferim posibilitatea utilizatorilor www.dasco.ro de a trimite comentarii, intrebari si/sau sugestii. Orice informatie poate fi trimisa prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru, secțiunea Contact care poate fi accesată [aici], iar noi iti garantăm că informația comunicată va fi folosită ținând cont de dreptul tau la confidențialitate și la imagine.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca vom publica modificari ale regulilor de confidentialitate în această pagină te vom informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și modul în care le utilizăm.

Pentru a nu mai primi mesaje de marketing:

Dacă nu doresti să mai primesti mesaje de marketing din partea www.dasco.ro privind serviciile și produsele noastre și/sau ale partenerilor noștri, poti opta pentru a renunța la toate comunicările de marketing sau doar la metodele selectate (e-mail, SMS, MMS, telefon sau poștă).

Există diverse metode de a renunța la primirea mesajelor de marketing:

Pentru administrarea cookie-urilor și o mai bună înțelegere a ceea ce sunt acestea:

Doresti să dezactivezi un cookie sau să înțelegi mai multe cu privire la natura acestora? Poti consulta secțiunea Cookie-uri ( LINK ) pe site-ul nostru www.dasco.ro pentru detalii complete în acest sens.

 

Pentru a obiecta la alte prelucrări realizate în temeiul intereselor noastre legitime:

Te rugam să contactezi echipa noastră prin e-mail folosind formularul de asistența de pe site-ul nostru, din secțiunea Contact.

Cum să înaintezi o plângere

Dacă doresti să ne contactați în legătură cu oricare dintre drepturile tale sau să faci o plângere în legătură cu modul în care utilizăm datele tale cu caracter personal, te rugăm să contactezi echipa noastră prin e-mail folosind formularul de asistența de pe site-ul nostru, din secțiunea Contact. Vom face toate eforturile pentru a te ajuta, dar dacă ai în continuare nemulțumiri, poți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal– datele de contact se găsesc la adresa www.dataprotection.ro.

Dreptul de a restricționa utilizarea datelor tale cu caracter personal

În cazul în care consideri că datele pe care le deținem cu privire la tine sunt incorecte sau consideri că nu ar trebui să prelucrăm datele tale, te rugam să contactezi echipa noastră prin e-mail folosind formularul de asistența de pe site-ul nostru www.dasco.ro, din secțiunea Contact, pentru o discuție în legătură cu drepturile pe care le ai. În anumite circumstanțe, vei avea dreptul de a ne cere restricționarea prelucrării.

Dreptul de ștergere

www.dasco.ro urmărește să prelucreze și să păstreze datele tale doar atât timp cât acest lucru este necesar. În anumite circumstanțe, ai dreptul de a ne solicita să ștergem datele tale cu caracter personal pe care le deținem. În cazul în care consideri că iti păstrăm datele mai mult decât este necesar, ar fi bine să verifici mai întâi informațiile privind relația contractuală cu Dasco Distribution Concept SRL. Dacă acesta a încetat, este posibil să avem în continuare temeiuri legale pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal. Toate acestea pot fi lămurite dacă ne contactezi prin e-mail folosind formularul de asistența de pe site-ul nostru, din secțiunea Contact.

Vei putea șterge cookie-urile sau istoricul navigărilor din setările website-ului www.dasco.ro . In plus, poți alege să modifici setările browser-ului pe care îl folosești astfel încât să restricționezi urmărirea de către cookie-uri a comportamentului tău în magazinul online (totuși, aceste restricționări îți pot afecta experiența de navigare în magazinul online).