Prezentare societate DASCO DISTRIBUTION CONCEPT SRL

Istoric, prezent si viitor

Am infiintat Dasco Distribution Concept SRL in anul 2011, cu capital 100% românesc, axându-ne pe importul și distribuția de dispozitie medicale, produse farmaceutice, parafarmaceutice și produse alimentare de nișă (produse fără zahăr, fără gluten, fără lactoză, BIO, naturale etc.), iar în termen scurt am obținut aprecierea atat a clientilor cat si a partenerilor externi ale căror mărci de prestigiu le reprezentăm în România cât și în țările învecinate (Bulgaria sau Rep. Moldova).

Suntem importatori si distribuitori pentru 3 categorii de produse:

 • Dispozitive medicale, produse farmaceutice si articole pentru bebelusi si copii: detinem marca proprie EasyCare si EasyCare Baby, cu un portofoliu de peste 150 articole, de la materiale consumabile (seringi, fesi, comprese, bandaje etc.) pana la dispozitive medicale electronice (termometre digitale, aparate de aerosoli, cantare, pompe de san, camere supraveghere copii); suntem distribuitorii producatorului Pikdare Srl Italia, pentru gama de produse PiC in Romania, cu o gama variata de dispozitive medicale si de intretinere personala;
 • Dulciuri, produse alimentare de nisa si alimente functionale: suntem distribuitori pentru 10 producatori internationali de prestigiu de produse fara zahar, fara gluten, fara lactoza sau eco, precum: bomboanele fara zahar Vivil, jeleuri si guma de mestecat Fini, jeleuri vegane Beauty Sweeties, bomboane cu ghimbir Ibons, fructe deshidratate EuroCompany, indulcitori si produse de nisa Damhert, caramele Liking, produse fara zahar Debron, bezele Kindly’s, batoane proteice Nature Tech.
 • Produse cosmetice, de baie si detergenti: reprezentam furnizori de produse cosmetice din Grecia, Olanda, Polonia si Italia: Hegron Cosmetics, Germo SpA, LaQ si MyPlanet. Totodata am creat produse de baie pentru marca proprie EasyCare Baby, precum bombe de baie sau creioane lavabile de baie.

Echipa de vanzari gestioneaza peste 400 de clienti cu care ne mandrim si carora le multumim. Acestia activeaza in zona farma, al distributiei, dar si in comertul modern si traditional, benzinarii si supermarketuri, magazine online, clinici private sau spitale de stat.

Printre pricipalii nostri clienti se numara:

 • Comert modern: Auchan, Carrefour, Cora, DM Drogerie Markt, Mega Image, Metro;
 • Benzinarii: OMV Petrom, Mol;
 • Distributie food: Aquila Prod Com, Duo Distribution, Hesperis Distribution, Radix;
 • Farma si Plafar: lanturi de farmacii, farmacii independente sau magazine plafar – Sensiblu, Richter, Farmacia Tei, Farmacia Ana Maria, Pharmalife Med, Farmacia de la Tara, Remedia, Help Farm, Ced Pharma, Miracolul Plantelor etc.
 • Distributie farma: 2A Farm, Green Power Distribution, Onedia Distribution, PharmAhead, Terrafarm;
 • Electronice: Altex;
 • Online: Emag, Elefant;
 • Copii: Bebetei;
 • Clinici private: Medlife, Sanador, Gral Medical, Synlab;
 • Principalele spitale de stat din Romania

Certificari

Dasco Distribution Concept SRL este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania pentru importul si distributia de dispozitive medicale. Totodata detine certificari emise de DSVSA Ilfov pentru comertul, distributia si depozitarea produselor alimentare, Ministerul Agriculturii pentru comertul, distributia si depozitarea de produse ecologice. Activitatea este certificata ISO 9001:2015 de SRAC Cert, fapt ce atesta calitatea serviciilor si a produselor furnizate catre clienti.
Portofoliul Dasco este in continua dezvoltare si imbunatatire si ne dorim sa satisfacem nevoile clientilor nostri cu un grad maxim de seriozitate, profesionalism si rapiditate!

Va multumim,

Echipa Dasco Distribution Concept SRL

Livrare GRATUITA

La comenzi de peste 150 lei

CADOURI SI DISCOUNT-URI

Clientilor fideli

SUPORT CLIENTI

Luni -Vineri
08:30 - 16:30

PRODUSE RETURNABILE

In 30 de zile calendaristice de la achizitie