Termeni si Conditii

Intelegerea contractuala dintre vanzator si cumparator in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. Cumparatorul accepta termeniii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda care genereaza efecte juridice de la momentul finalizarii contractului de achizitie. Cumparatorul se obliga sa ia la cunostinta prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

Modalitati de livrare

In procesul de finalizare al comenzii, puteti opta pentru urmatoarele variante de livrare : RIDICARE DE LA SEDIUL DASCO, LIVRARE PRIN FAN COURIER sau LIVRARE PRIN POSTA ROMANA.

RIDICAREA DE LA SEDIU

Produsele comandate pot fi ridicare de la sediul nostru situat in : Ciorogarla, Sos. Bucuresti, nr. 51, et. 1, jud. Ilfov, Romania. Aceste comenzi pot fi ridicate numai dupa ce plata a fost confirmata (OP sau CARD) sau pot fi achitate cu numerar la casieria societatii noastre.

RIDICAREA DE LA SEDIU A COMENZILOR ACHITATE CU CARDUL

La ridicarea de la sediu a comenzilor achitate cu cardul este necesar sa prezentati un act de identitate valid (factura pe persoana fizica) sau o imputernicire (factura pe persoana juridica). Ne rezervam dreptul de a contacta telefonic titularul contului atasat comenzii inainte de a autoriza livrarea.

LIVAREA PRIN INTERMEDIUL FAN COURIER

Daca preferi ca livrarea sa se efectueze prin intermediul firmei de curierat rapid FAN COURIER, cand te afli in sectiunea COS, este necesar sa bifezi FAN COURIER in subsectiunea LIVRARE si sa faci click pe butonul CALCULEAZA LIVRARE. Se va deschide o noua subsectiune in care va trebui sa completezi localitatea de destinatie si apoi sa dai click pe butonul ACTUALIZEAZA COST LIVRARE pentru a vizualiza costul livrarii. Aceste valori sunt preluate conform contractului incheiat cu firma de curierat rapid.

LIVRAREA PRIN INTERMEDIUL POSTEI ROMANE

Pentru localitati indepartate, pentru care costul de livrare prin curierat rapid este prea mare, puteti opta pentru livrarea prin intermediul serviciului PRIORI POST oferit de POSTA ROMANA. Costul de transport este de 20 RON indiferent de localitate.

Livrare GRATUITA

La comenzi de peste 150 lei* *Valabil doar in orase

CADOURI SI DISCOUNT-URI

Clientilor fideli

SUPORT CLIENTI

Luni -Vineri
08:30 - 16:30

PRODUSE RETURNABILE

In 30 de zile calendaristice de la achizitie