Termeni si Conditii

Intelegerea contractuala dintre vanzator si cumparator in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. Cumparatorul accepta termeniii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda care genereaza efecte juridice de la momentul finalizarii contractului de achizitie. Cumparatorul se obliga sa ia la cunostinta prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

Contul meu

DE CE SA-TI CREEZI CONT PE DASCO.RO?

·       Plasezi comenzi usor si rapid, pentru ca iti poti salva datele de livrare si facturare;

·       Poti verifica istoricul comenzilor si statusul acestora;

·       Poti adauga produse in whish list, pentru a beneficia de oferta cea mai buna pentru ele;

·       Poti administra detaliile de contact (adrese de livrare, date de facturare, adrese de e-mail etc) si parolele.

·       Intri in clubul select al clientilor nostri si vei beneficia de discounturi suplimentare si surprize pe parcurs.

CUM ITI CREEZI UN CONT?

Este foarte usor sa-ti creezi un cont pe site-ul nostru. Iata cum :

1.      Iti poti crea un cont fie pe parcurs ce plasezi o comanda, fie accesand, de la inceput, sectiunea CONTUL MEU din antetul paginii site-ului;

2.      Introdu adresa de mail pe care vrei sa o folosesti. In cazul in care ai un cont de Facebook sau Google, iti poti crea cont pe site-ul nostru cu o singura apasare de buton. La acest pas, va trebui sa revizuiesti termenii si conditiile site-ului, precum si politica de confidentialitate, pentru a putea avansa la pasul urmator;

3.      Vei primi un e-mail de la noi, prin care vei primi o parola de acces temporara si un link de acces catre cont. Aici vei putea adauga datele tale si tot aici iti vei putea schimba parola kilometrica primita automat J.

4.      Asa simplu a fost! Iti multumim pentru incredere!

Livrare GRATUITA

La comenzi de peste 150 lei

CADOURI SI DISCOUNT-URI

Clientilor fideli

SUPORT CLIENTI

Luni -Vineri
08:30 - 16:30

PRODUSE RETURNABILE

In 30 de zile calendaristice de la achizitie