Balsam de rufe MY PLANET Secret Garden 1850ml

25,50lei

Balsamul de rufe MY PLANET Secret Garden 1850ml contine o formula avansata și concentrata cu enzime naturale, asigură o spălare igienică curată și cu miros proaspăt. Fără substanțe chimice potențiali nocivi și inutile precum coloranți, nitro-musk, alergeni sau EDTA.

Stoc epuizat

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

EAN

SKU

PLANET185307

Balsam de rufe MY PLANET Secret Garden 1850ml

 

Formula avansata și concentrata cu enzime naturale, asigură o spălare igienică curată și cu miros proaspăt. Balsam de rufe MY PLANET Secret Garden fără substanțe chimice potențiali nocivi și inutile precum coloranți, nitro-musk, alergeni sau EDTA.

Instructiuni: Folositi produsul la ultima clatire, in special pentru spalare manuala diluati mai intai cu apa, apoi adaugati hainele. Daca exista dozaj pe capac folositi ca sa masurati si consultati intructiunile de pe eticheta hainelor.

A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.

ÎN CAZ DE ÎNGHIŢIRE: sunaţi imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic. Dacă este necesară consultarea medicului, ţineţi la îndemână recipientul sau eticheta produsului. Conţine: Acid Sorbic, Parfumuri (Linalool, Hexil Cinamaldehidă, Limonen).

Pentru o curatenie eficienta si ecologica a intregii case, mai puteti utiliza si: https://dasco.ro/c/cosmetice-accesorii/detergenti-si-produse-de-curatenie/my-planet/

Brand

MY PLANET

Gramaj

1850ml

Utilizare

Rufe

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

  • Add to Wishlist
    detergent de rufe pudra
  • Add to Wishlist
    Out of stock