Burete vase cu maner GALBEN SCRUB DADDY

77,90lei

Acest burete multifuncțional abordează fără efort diferite tipuri de murdărie, inclusiv reziduuri încăpățânate și resturi alimentare uscate.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

EAN

5060481022576

SKU

SCRUBSDDWYSRP
Burete vase cu maner GALBEN SCRUB DADDY

Experimentați spălarea de vase fără efort cu peria de spălare a tăticilor, concepută pentru o comoditate optimă. Această perie versatilă prezintă un burete practic, multifuncțional și o tulpină care poate fi umplută cu lichidul de spălat preferat.  Proiectarea transparentă a tulpinii asigură că nivelul lichidului este vizibil în orice moment, eliminând riscul de a ieși la iveală și de a vă permite să începeți să spălați prompt.

Atașat la perie este un burete Daddy Scrub care își reglează textura pe baza temperaturii apei. Pur și simplu rulați -l sub apă rece pentru o textură fermă sau apă caldă pentru o senzație mai moale, mai absorbantă.

Acest burete multifuncțional abordează fără efort diferite tipuri de murdărie, inclusiv reziduuri încăpățânate și resturi alimentare uscate. Buretele prezintă chipul vesel al lui Scrub Daddy și poate fi atașat în siguranță la peria de spălare a vaselor folosind velcro, eliminând orice deșeuri de plastic. Asigurați -vă, acest pachet include doi bureți suplimentari pentru comoditatea dvs. Mânerul galben ergonomic asigură o strângere confortabilă, permițându -vă să vă confruntați cu ușurința vaselor. Mai mult, partea inferioară robustă și plană a periei asigură stabilitatea acesteia, împiedicându -l să se răstoarne în timpul utilizării.

Brand

SCRUB DADDY

Tip produs

burete de vase

Culoare

Galben

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.