Compartiment medicatie pentru nebulizator ultrasonic EasyCare Baby model YS31

59,90lei

Compartiment pentru medicatie (cap de nebulizare sau cupa de medicamente) este unul dintre principalele parti componente ale unui nebulizator cu tehnologie mesh.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

Tehnologia MESH cu sita vibratoare reprezinta cea mai moderna metoda de transformare a medicamentatiei lichide in particule fine, dense. Printre avanatajele acestei inovatii putem metiona: eliminarea obligativitatii de a introduce apa distilata pentru racirea medicamentatiei, usurinta in curatarea elementelor de nebulizare, silentiozitatea in utilizare sau gradul de portabilitate crescut.

Compartimentul pentru medicatie (cap de nebulizare sau cupa de medicamente) are o capacitate maxima de 8ml. Aceast compartiment medicatie  este unul dintre principalele parti componente ale unui nebulizator cu tehnologie mesh, incorporand tehnologia sus mentionata. In functie de medicamentul utlizat in tratament si de frecventa utilizarii, compartimentul pentru medicatie se poate defecta sau isi poate pierde din proprietati, de aceea, se recomanda inlocuirea acestuia la o perioada de cel mult 1 an. Garantia oferita de producator pentru compartimentul de medicatie este de 3 luni.

Continut pachet compartiment medicatie : nebulizator EASYCARE® BABY ultrasonic cu tehnologie mesh Model YS31.

Brand

EASYCARE BABY

Accesorii

Compartiment medicamentatie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

  • Add to Wishlist
  • Add to Wishlist