Crema de curatare universala “miraculoasa” 500ml THE PINK STUFF

18,90lei

Crema de curatare universala  lichida, pentru suprafete dure, este nemilos cu petele, penetreaza si elimina grasimile si murdaria.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

EAN

5060033823675

SKU

EUDUCO20

Crema de curatare universala the Pink Stuff este lichida si versatila destinata suprafetelor dure. Aceasta este nemilosa cu petele, penetreaza si elimina grasimile si murdaria, rezultand o curatenie stralucitoare. Crema de curatare universala foloseste 100% particule naturale pentru curatat.

Instructiuni de utilizare: Detergentul crema miraculos The Pink Stuff este un detergent crema mediu abraziv pentru suprafete dure si trebuie folosit cu grija. Agitati bidonul inainte de folosire. Daca aveti indoieli, testati-l intr-o zona mai putin vizibila. Aplicati crema pe o laveta umeda sau un burete umed. Stergeti suprafata Dorita. Clatiti cu apa limpede. Lustruiti cu o carpa curata si uscata.

Instructiuni de ingrijire: Evitati apasarea sau frecarea puternica daca utilizati pe plastic, aluminiu, sticla, sau suprafete smaltuite. Indepartati imediat eventualele scurgeri.

Avertizari: CONTINE BENZISOTIAZOLINONĂ. POATE PRODUCE REACTII ALERGICE. ACEST PRODUS ESTE CLASIFICAT DREPT PERICULOS, IN CONFORMITATE CU GHS(Sistemul global armonizat de clasificare și etichetare a substanțelor chimice). Persoanele cu pielea sensibila ar trebui sa poarte manusi, la utilizarea acestui produs.

NU LASATI LA INDEMANA COPIILOR. Cititi cu atentie eticheta inainte de utilizare. Aruncati conținutul/recipientul conform legislatiei naționale in vigoare.

Depozitati produsul drept intr-un loc uscat si racoros departe de lumina soarelui si nu expuneti produsul la temperaturi extreme.

Brand

THE PINK STUFF

Tip produs

Crema de curatare

Gramaj

500ml

Utilizare

Suprafete

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.