Detergent lichid ECO pentru toaleta ph 3 750ml

26,90lei

Detergent lichid pentru vasul de toaleta cu ph 3, produs din ingrediente naturale (peste 99%) , vegan. Produs netestat pe animale, ideal pentru curatarea vasului de toaleta.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

Detergent lichid ECO pentru toaleta ph 3 ECO 750ml, ideal pentru a curata vasul de toaleta intr-un mod ecologic si eficient.

Noi, la Damhert Nutrition, ne gandim la viitor cat si la mediul inconjurator deopotriva. De aceea, mesajul pe care il transmitem prin intermediul detergenilor nostri ecologici este : “Iubeste-ti planeta!”. Dezoltarea, productia cat si distributia se realizeaza in totalitate in Belgia, ceea ce ne permita ca amprenta lasata asupra mediului inconjurator sa fie la un nivel extrem de mic. Detergentul lichid pentru vas de toaleta cu ph 3, este produs din ingrediente naturale (peste 99%) , vegan si este un produs netestat pe animale.

Pentru o curatenie eficienta si ecologica a intregii case, mai puteti utiliza si : https://dasco.ro/produs/detergent-lichid-concentrat-damhert-multisuprafete-eco-ph-85-1500ml/ sau https://dasco.ro/produs/detergent-lichid-concentrat-damhert-pentru-rufe-ph-85-eco-1500ml/.

Ingrediente detergent lichid ECO pentru toaleta :

<5% surfactanti anionici, surfactanti neionici, parfum.

Utilizare : Aplicati solutia in vasul de toaleta si sub marginea acestuia. Lasati cca 10 minute solutia sa activeze, apoi periati si clatiti.

Atentionari :

  1. Produsul nu este destinat pentru o curatare la scara larga/industrial;
  2. A nu lasa la indemana copiilor;
  3. Duritatea si temperatura apei nu influenteaza puterea de spalare a detergentului;
  4. Un dozaj corect va permite sa economisiti mai mult si sa reduceti impactul detergentilor asupra mediului inconjurator.

Produs in Belgia de Damhert Nutrion NV.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.