Gel igienizant de maini MULTIUSI cu aroma de lamaie 75ml

8,50lei

Gelul igienizant MULTIUZ Germo, este un gel pe baza de alcool (70% volum/volum, 62% greutate/greutate) pentru maini usor de utilizat.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

Gel igienizant de maini MULTIUSI cu aroma de lamaie 75ml

Gelul igienizant MULTIUZ Germo, este un gel pe baza de alcool (70% volum/volum, 62% greutate/greutate) pentru maini usor de utilizat, deoarece nu necesita apa. Formula sa speciala lasa mainile proaspete, moi si placut parfumate, fiind TESTAT DERMATOLOGIC. Este indicat si pentru specialistii din sectorul medical (clinici si spitale) fiind produsul ideal de utilizat intre examinarile medicale, deoarece garanteaza igiena maxima. Este util si in sectorul public si alimentar. Gelul igienizant de maini Germo are o aroma placuta de lamaie.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE: Turnati o doza suficienta astfel incat sa acoperiti intraga piele de pe maini si frecati pana la uscarea completa a acestora. Gelul se evapora rapid si nu aveti nevoie de clatire.

UZ EXTERN. Inflamabil. A nu se lasa la indemana copiilor. A se depozita la loc uscat si racoros. Evitati eliberarea in mediul inconjurator dupa utilizare.

EXPIRA LA 24 LUNI DE LA DESCHIDERE. LOT: VEZI AMBALAJ.

INGREDIENTE: vezi ambalaj

 

Distribuitor: DASCO DISTRIBUTION CONCEPT SRL, Sos. Bucuresti, nr. 51, Ciorogarla, Jud. Ilfov, tel: 0314326772, fax: 0314326773, web-site : www.dasco.ro; e-mail: office@dasco.ro

Brand

GERMO

Aroma

Lamaie

Gramaj

75ml

Tip produs

Solutie dezinfectanta

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

  • Add to Wishlist
  • Add to Wishlist
    Out of stock
  • Add to Wishlist
    Out of stock