Granule desfundare tevi COLD 500g KONIGLISCHE WASCHE

25,50lei

Granule pentru desfundat care curăță canalele sau țevile înfundate, dizolvă deșeurile organice din bucătărie, grăsimea, părul, hârtia și vata.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist
Granule desfundare tevi COLD 500g KONIGLISCHE WASCHE

Granule pentru desfundat care curăță canalele sau țevile înfundate, dizolvă deșeurile organice din bucătărie, grăsimea, părul, hârtia și vata. Mod de utilizare: Pentru a preveni mirosul neplăcut cauzat de înfundarea scurgerilor, aplicați în mod regulat, săptămânal. În caz de înfundare, îndepărtați mai întâi filtrele și plasa de scurgere. Puneți 2 capace de granule în scurgere și turnați un pahar (0,25 l) de apă rece pe ele. Lăsați  să acționeze timp de 5-15 minute și apoi clătiți cu multă apă rece. În caz de nevoie, toată această acțiune trebuie repetată.

ATENȚIE! Nu turnați apă fierbinte. Nu puneți prea repede prea multe granule în sifoane/evacuări. Nu aplicați pe piesele și țevile din aluminiu. Folosiți cu grijă în cazul băilor, bazinelor și chiuvetelor din plastic, deoarece condensul său ridicat poate deteriora suprafețele din plastic.

A se utiliza de preferință înainte de: 24 de luni de la data de producție înscrisă pe ambalaj.

Cantitate neta: vezi ambalaj.

Ingrediente: Hidroxid de sodiu, clorură de sodiu. Pericol. Poate fi coroziv pentru metale. Provoacă arsuri grave ale pielii și leziuni oculare. În cazul în care este necesar un sfat medical, pastrați la îndemână recipientul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/protecție pentru ochi/protecție pentru față. ÎN CAZ DE INGHIȚIRE: Clătiți gura. NU provocați vărsături. ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA (sau părul): Scoateți imediat toate hainele contaminate. Clătiți pielea cu apă [sau faceți duș]. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu precauție cu apă timp de câteva minute. Îndepărtați lentilele de contact, dacă sunt prezente și ușor de indepărtat. Continuați să clătiți. Sunați imediat la un CENTRU TOXICOLOGIC/un medic. A se păstra sub cheie. Eliminați conținutul/recipientul numai respectand legislatia nationala/locala in vigoare privind gestionarea deseurilor. Conține: Hidroxid de sodiu.

Brand

KONIGLISCHE WASCHE

Tip produs

Granule

Gramaj

500g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

  • Add to Wishlist
  • Add to Wishlist
  • Add to Wishlist