Jucarie pentru baie RATUSCA cu dus EASYCARE BABY

77,90lei

Jucarie pentru baie RATUSCA cu dus ce contine1 submarin, 1 duș și 3 rațe drăguțe galbene cu design diferit fântână și design de expresie.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

EAN

6425756603291

SKU

EASY00234
Jucarie pentru baie RATUSCA cu dus EASYCARE BABY

Jucarie pentru baie RATUSCA cu dus contine 1 submarin, 1 duș și 3 rațe drăguțe galbene cu design diferit fântână și design de expresie, cele trei rațe au duze de pulverizare diferite, ceea ce face jucăriile mai interesante și atrage atenția copiilor. Jucarie pentru baie RATUSCA cu dus are nevoie de 4 baterii AAA (nu sunt incluse). Jucaria pentru baie RATUSCA cu dus este realizata din componente de materiale ABS durabile de înaltă calitate și margini rotunde pentru a proteja pielea copiilor în timpul în care se bucură de baita. Carcasa bateriei este echipată cu silicon de etanșare pentru a preveni scurgerile de energie electrică. Jucaria pentru baie RATUSCA cu dus are 3 metode de pulverizare (rață rotativă, rață fântână, rață de scurgere). Acesta poate fi utilizat în cadă, piscină, duș, de asemenea, să fie utilizat în aer liber și la plajă.

Caracteristici si beneficii:

  • Fambricata din materiale sigure si non toxice;
  • Usor de utilizat si de montat.

Date tehnice:

  • Material: plastic ABS;
  • Baterii: necesita 4 baterii 1.5V AAA (nu sunt incluse);
  • Dimensiuni: 25 x 15.5 x 7.5 cm;
  • Varsta: +3 ani;

Componente: 1 submarin; 3 capete de schimb, dus cu ratusca, ventuza de prindere.

AVERTISMENTE: Nu lasati copii nesupravegheati in timpul baii, fara supravegherea unui adult. Pastrati ambalajul pentru interventii ulterioare. Fiti siguri ca ati inchis ermetic compartimentul bateriilor pentru a-l mentine etans. Nu scufundati jucaria in apa, nu este complet rezistenta la apa.

Brand

EASYCARE BABY

Tip produs

Jucarie pentru baie

Grupa varsta

Copii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.