Perna pentru apa calda sau rece cu husa anatomica cu banda de fixare pe corp, culoare albastra 2L

116,90lei

Perna pentru apa calda sau rece cu husa anatomica cu banda de fixare pe corp, poate fi utilizata pentru pentru calmarea diverselor dureri ale spatelui, incheieturilor, umerilor, pentru ameliorarea durerilor cauzate de lovituri, contuzii, lumbago, sciatica sau dureri musculare.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

Perna pentru apa calda sau rece cu husa anatomica cu banda de fixare pe corp, poate fi utilizata pentru pentru calmarea diverselor dureri ale spatelui, incheieturilor, umerilor, pentru ameliorarea durerilor cauzate de lovituri, contuzii, lumbago, sciatica sau dureri musculare. Aceasta perna contine o husa delicata din plus cu banda de fixare cu velcro, de culoare albasta, pentru a fi plasata si fixata in zone dificil accesibile cum ar fi spate, mijloc, omoplat, pulpa.

Beneficii perna pentru apa calda sau rece cu husa anatomica cu banda de fixare pe corp:

  • Un produs care utilizeaza beneficiile naturale ale terapiei calde sau reci;
  • Cand folositi produsul pentru terapia calda (umpleti recipientul cu apa calda), acesta ajuta la calmarea durerilor articulare si musculare, calmarea durerilor menstruale, durerilor de spate, spasmelor musculare sau pur si simplu pentru un somn linistit;
  • Cand produsul este folosit pentru terapia rece (umpleti recipientul cu apa rece), acesta amelioreaza durerile cauzate de mici lovituri, entorse, umflaturi cauzate de contuzii sau muscaturi de insecte, in caz de febra, dureri de cap, sau pentru un somn racoros;
  • Recipient din cauciuc natural, extrem de rezistent si bun izolator, produs in Germania;
  • Mentine temperatura apei (calda sau rece) pana la 2,5h ore;
  • Husa din plus poate fi spalata manual la 30°C, facand produsul reutilizabil pentru un timp cat mai indelungat.

Instructiuni de utilizare perna pentru apa calda sau rece cu husa anatomica cu banda de fixare pe corp:

Inainte de a utiliza produsul, scoateti recipientul pentru apa calda sau rece din husa si verificati-l pentru fisuri, sparturi, zgarieturi sau ale semne de deteriorare. Verificati capacul cu filet si garnitura acestuia pentru eventuale semne de uzura sau deteriorare inainte de utilizare. Dupa ce umpleti recipientul infiletati capacul corect si strangeti-l pana observati ca nu sunt semne de scurgere a apei din acesta. Incalziti apa intr-un fierbator de apa, utilizand apa rece de la robinet. Nu umpleti flaconul  din robinetul de apa calda, aceasta putand cauza materialului prin depunerile de calcar. Nu utilizati apa fiarta pentru a evita riscul de arsuri. Daca apa este prea fierbinte, completati cu apa rece de la robinet. Temperatura recomandata a apei nu trebuie sa depasasca 50°C. Nu umpleti recipientul cu apa pana la refuz. Verificati daca nivelul apei este sub nivelul gatului recipientului si abia apoi inchideti capacul.

Folosirea in conditii de siguranta:

Nu utilizati acest produs umplut cu apa intr-un pat cu patura electrica sau in apropierea altor dispozitive electrice. Nu presati prea tare produsul si nu va asezati pe acesta cand este umplut cu apa. Nu introduceti acest produs in cuptorul cu microunde, in cuportul cu gaz, direct pe un radiator sau pe alta sursa de caldura. Nu introduceti alte substante chimice sau chiar sare in contintul apei, riscand astfel scurtarea duratei de viata a produsului. Copii, persoanele cu dezabilitati sau bolnave nu vor utiliza acest produs fara supravegherea unui adult.

Evitati arsurile cu apa fierbinte! In cazul in care acestea apar, contactati un medic. Arsurile pot surveni cand umpleti recipientul din cauciuc prea mult sau cu apa prea fierbinte. Totodata, acestea pot surveni cand tineti recipientul pentru apa direct pe zona afectata, fara husa, sau cand il tineti pentru mai mult de 15 minute pe o zona a corpului fara a-l misca.

Instructiuni de depozitare perna pentru apa calda sau rece cu husa anatomica cu banda de fixare pe corp:

Cand intrerupeti utilizarea acestei perne pentru apa calda sau rece, scoateti recipientul pentru apa din husa, desurubati capacul si scurgeti apa din acesta. Apoi depozitati recipientul, fara capac si cu gatul in jos, pentru a scurge toata apa. Nu depozitati recipientul cu apa in acesta. Depozitati recipientul la loc uscat, racoros, departe de razele directe ale soarelui si de substante chimice sau uleiuri care pot afecta integritatea produsului.

Durata de viata a recipientului pentru apa calda este de cca 1 an in caz de utilizare frecventa. Astfel, dupa aceasta perioada verificati integritatea recipientului verificand de fiecare data dupa umplere daca exista scurgeri din acesta. Acest produs nu este o jucarie, de aceea, utilizati-l in prezenta unui adult.

Dimensiuni max. husa 45x23cm

Dimensiuni recipient din cauciuc 34x21cm

Diametru max. banda de fixare 66cm

Capacitate recipient din cauciuc 2L

Brand

SANGER

Terapie calda

Perna apa calda

Culoare

Albastru

Afectiuni

Dureri musculare, Dureri reumatice

Volum

2l

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

  • Add to Wishlist
  • Add to Wishlist