Pudra pentru indepartarea petelor Ariel Diamond Bright rufe colorate 500g

23,90lei

Pudră pentru îndepartarea petelor Ariel Diamond Bright

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

EAN

8435495819332

SKU

EUDUCO11

Pudră pentru îndepartarea petelor Ariel Diamond Bright rufe colorate 500g

Utilizare:

  1. SPĂLARE AUTOMATĂ: Adăugați în completare cu detergent în compartimentul mașinii de spălat destinat detergentului, în funcție de gradul de murdarie al petelor.
  2. PRE-TRATARE: 1. Amestecați într-un recipient, 15g pudră Ariel cu 45g apă, la temperatura maximă de 40°C; 2. Aplicați soluția obținută direct pe pată și lasați-o să acționeze pentru max. 5 minute; 3. Frecați ușor pata.
  3. ÎNMUIERE: 1. Amestecați într-un recipient, 60g pudră Ariel cu 4L apă, la temperatura maximă de 40°C; 2. Înmuiați hainele colorate pentru max. 1 oră, iar hainele albe pentru max. 5 ore; 3. Spălați sau clătiți.

Pentru rezultate optime, frecați ușor petele înainte de spălare.

A nu se utiliza pe haine din lână sau mătase.

Pericol. Provoacă leziuni oculare grave. Dacă este necesar sfatul medicului, păstrați la îndemână recipientul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Spălați bine mâinile după utilizare. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu atenție cu apă timp de mai multe minute. Scoateți lentilele de contact, dacă este cazul și dacă acest lucru se poate face cu ușurință. Continuați sa clătiți. Nu inghițiți. ÎN CAZ DE ÎNGHIȚIRE: Sunați imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ/un medic. Eliminați conținutul/recipientul conform regulamentelor naționale in vigoare referitoare la deseurile periculoase.

Compoziție: 5-15% Agenți de înalbire pe bază de oxigen, <5% surfactanți anionici, zeoliți, enzime, parfum – hexyl cinnamal.

Brand

ARIEL

Gramaj

500 g

Tip produs

Pudra

Utilizare

Rufe

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…