Pungi de gheata instant FastIce PiC Solution

19,90lei

Punga de gheata instant PiC Solution este recomandata pentru ameliorarea imediata a traumelor minore sau majore, contuziilor si hipertermiei

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

Pungi de gheata instant PiC Solution este recomandata pentru ameliorarea imediata a traumelor minore sau majore, contuziilor si hipertermiei. Trebuie doar sa strangeti punga usor pentru a obtine un pachet de gheata instant si sa aplicati pe suprafata afectata.

Instructiuni de utilizare pungi de gheata instant:

Spargeti balonasul de apa din interiorul pungilor de gheata instant, prin strangerea pungii cu ambele mainii. Apoi se agita pentru a se amesteca continutul. Se aplica pe zona afectata.

Indicatii utilizare pungi de gheata instant:

Hematoame, entorse , leziuni, hipertermie si ori de cate ori aplicarea este necesara .

MASURI DE PRECAUTIE IN UTILIZARE : Produs de unica folosinta, doar pentru uz extern. Nu rupeti punga si nu scurgeti continutul. A se ferii de surse de caldura si substante inflamabile. A nu se lasa la indemana copiilor. Utilizati-l la temperatura camerei. Continutul pateaza. Daca este ingerat continutul este nociv. In acest caz, consultati imediat un doctor. Nu se aplica pe pielea ranita. Inainte de a utiliza la sugari, copii, persoane in varsta si persoane afectate de diabet, tulburari cardiovasculare si a circulatiei sau a pielii cu sensibilitate scazuta (sindrom Raynaud) consultati un medic. In cazul in care aveti indoieli cu privire la tratamentul care urmeaza sa fie efectuat si/sau in cazul in care simptomele persista, cereti sfatul medicului.

CONTINUT: 2 pungi gheata instant FAST ICE, cu dimensiunea de 13,5x18cm, amestec de saruri azotate (conform cerintelor si reglementarilor CE 1907/2006 si modificate) si apa.

Producator: ArtsanaS.p.A. ViaSaldarini Catelli, 1 – Italia

Producator

Pikdare Srl – Italia

Cantitate

2 pungi/cutie

Brand

PIC SOLUTION

Accesorii scaderea febrei

Punga pentru gheata

Afectiuni

Entorse, Luxatii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

  • Add to Wishlist
  • Add to Wishlist