Ser fiziologic RinoFlux PIC SOLUTION steril NaCl 0,9% 10 fiole x 10ml

18,90lei

Serul fiziologic este o preparare sterila din clorură de sodiu și apă purificată. Flaconul este steril, practic, ușor și pregatit pentru a fi folosit.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

EAN

8058090003014

SKU

PIC02039101100100

Serul fiziologic este o preparare sterila din clorură de sodiu și apă purificată. Flaconul este steril, practic, ușor și pregatit pentru a fi folosit. Având în vedere că nu exista contraindicații, este adecvat pentru utilizarea pe termen îndelungat.

Produsul este furnizat în flacoane cu doză unică. Pentru a menține sterilitatea, este recomandat să folosiți integral conținutul la o singură utilizare.

Indicații pentru utilizare

Serul fiziologic (soluția salină) este indicata pentru :

·        În terapia cu aerosoli atat ca unica substanță cât și în combinații cu alte medicamente prescrise de medicul curant, pentru a fluidiza secrețiile și de a umidifica membranele  nazale, pentru curățarea nazală și excesul de secreții la adulți, și pentru copiii care nu își pot sufla nasul în mod autonom;·        Pentru igiena zilnică a membranelor mucoaselor nazale, în vederea prevenirii congestiei nazale cauzate de acumularea de secreții;·        Pentru a ușura drenajul secrețiilor în exces cauzate de răceli;

  • Poate fi utilizat și pentru igiena externă a ochilor.

Instrucțiuni de utilizare în igiena nazală

Desprindeţi o fiolă. Deschideţi-o după ce v-aţi spălat în prealabil pe mâini, rotind capacul și asiguraţi-vă că fiola nu atinge nicio suprafaţă. (figura 1 din prospect)

Înclinați-vă capul spre stânga; pentru copii, asezati copilul pe o parte, susținându-i capul cu o mână (fig.2). Introduceți ușor capătul fiolei în nară și irigați cu o cantitate mare de soluție. Repetați pentru cealaltă nară. Așteptați câteva minute pentru ca soluția să-si faca efectul. Îndepărtați secrețiile cu un șervetel moale; în cazul copiilor, ridicați copilul și îndepărtați secretiile cu un material textile moale sau cu un aspirator nazal (fig.3). Utilizați de câte ori este necesar sau conform indicațiilor medicului dumneavoastră.

Instrucțiuni de utilizare în terapia cu aerosoli.Deschideți flaconul steril răsucind capacul (fig.1) ; deschideți cupa de nebulizare, prin rotirea în sens invers acelor de ceasornic (fig.4); adăugați cantitatea necesară în tratamentul dvs.; închideți cupa de nebulizare prin rotirea în sensul acelor de ceasornic și atașați celelalte accesorii necesare (tubul conectorului, masca și piesa bucală). Începeți tratamentul.IngredienteClorură de sodiu 0,9%, apă sterilă până la 100 ml.AvertismentePentru utilizare externă. Nu injectați!A se păstra într-un loc uscat si racoros, departe de căldură și de lumină.Sterilitatea este garantată numai dacă ambalajul este intact și nedeteriorat.Pastrati instructiunile până când produsul s-a terminat.A se utiliza, de preferință, înainte de : data înscrisă pe ambalaj.

Brand

PIC SOLUTION

Continut

Solutie salina

Tip produs

Ser fiziologic

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…