Seringa insulina 2 unitati INSUMED sterila, cu lupa, 1ml 30Gx8mm

30,90lei

Seringa insulina 2 unitati INSUMED este creata utilizand tehnologia exclusiva InDolor, ce permite o injectare cu un minim de durere, gratie acului perfect ascutit.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

EAN

8003670992929

SKU

PIC02022726100150

Seringa insulina 2 unitati INSUMED este creata utilizand tehnologia exclusiva InDolor, ce permite o injectare cu un minim de durere, gratie acului perfect ascutit. De asemenea, aceasta seringa contine o lupa ce permite vizualizarea scalei de dozaj, fapt ce ajuta persoanele in varsta sau cu probleme de vedere. Seringa insulina 2 unitati este ideala pentru injectarea insulinei, dar si in tratamente cosmetice, ce necesita injectarea in zone delicate ale corpului.  Pretul afisat este pentru 1 cutie cu 30 seringi / cutie.

Seringile insulina INSUMED  sunt non toxice si fara pirongen. Nu contin latex. Interiorul seringii este steril. Sterilitatea este grantata de cele 2 capacele aflate la extremitatile seringii. A nu se utiliza daca acestea par deteriorate. Asigurati-va ca inainte de utilizare punctele de contact sunt intacte. A se depozita la loc uscat si racoros, departe de substante chimice sau de lumina directa a soarelui. Dispozitiv medical de unica folosinta, pentru utilizare individuala.

Reutilizarea este interzisa: functionalitate deficitara sau risc de infectii. Pentru utilizare imediata. A nu se lasa la indemana copiilor. A se utiliza, de preferinta, inainte de : data inscrisa pe ambalaj.

Produs in UE de Pikdare SRL.

Brand

PIC SOLUTION

Tip produs

Seringi

Volum

1 ml

Dimensiuni

30gx8mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.