Spray de curatare pentru geamuri si sticla THE PINK STUFF 750ml

18,90lei

Spray de curatare pentru geamuri si sticla the Pink Stuff indeparteaza grasimile si murdaria de pe geamuri, oglinzi si alte suprafete de sticla.

Stoc epuizat

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

EAN

5060033820759

SKU

EUDUCO19

Spray de curatare pentru geamuri si sticla the Pink Stuff indeparteaza grasimile si murdaria de pe geamuri, oglinzi si alte suprafete de sticla. Lasa suprafetele sclipitor de curate, cu o stralucire lipsita de dâre, prin puterea otetului de trandafiri. Acest spray de curatare pentru geamuri si sticla foloseste parfumul the Pink Stuff improspatand si camera unde este folosit.

Instructiuni de utilizare: Rotiti duza in pozitia “ON”. Pulverizati direct pe suprafata de la o distanta de 30-40 cm, apoi stergeti cu un prosop de hartie. Lustruiti cu o carpa curata si uscata, pentru un rezultat extra-stralucitor. In cazul suprafetelor foarte murdare, pulverizati din nou si stergeti cu un prosop de hartie. Intotdeauna testati prima data intr-o zona mai putin vizibila, pentru a verifica rezistenta culorilor.

Instructiuni de ingrijire: Persoanele cu piele sensibila ar trebui sa poarte manusi de protectie cand utilizeaza acest produs. Nu utilizati pe mobilier sau alte suprafete din lemn finisat sau pe suprafete de geam inghetat.

Depozitare: Dupa utilizare rotiti duza in pozitia “OFF”. Depozitati produsul drept intr-un loc uscat si racoros departe de lumina soarelui si nu expuneti produsul la temperaturi extreme.

Ingrediente: Produsul contine, printre altele, <5% surfactanti anionici si parfum.

Avertizari: ACEST PRODUS ESTE CLASIFICAT DREPT PERICULOS, IN CONFORMITATE CU GHS (Sistemul global armonizat de clasificare și etichetare a substanțelor chimice). NU LASATI LA INDEMANA COPIILOR. Cititi cu atentie eticheta inainte de utilizare. Aruncati conținutul/recipientul respectand legislatia național in vigoare.

Brand

THE PINK STUFF

Tip produs

Spray de curatare

Gramaj

750ml

Utilizare

Geamuri

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.