Spray igienizant si dezinfectant pentru suprafete EASYCARE 400ml

19,00lei

Spray igienizant si dezinfectant EASYCARE specializat in curatarea si dezinfectarea suprafetelor din sectorul alimentar, farmaceutic sau medical.

Stoc epuizat

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

EAN

6425756601815

SKU

EASY00118

Spray igienizant si dezinfectant EASYCARE specializat pentru eliminarea murdariei organice in operatiuni normale de curatare si pentru verificarea valorilor incarcarii bacteriene pe suprafete si echipamente din sectorul alimentar, farmaceutic, de laborator sau medical. Formula speciala a acestui spray igienizant si dezinfectant, caracterizata prin utilizarea etanolului anhidru 95C, precum si a altor ingrediente active, confera produsului o activitate bacteriostatica ridicata, fiind extrem de eficient in dezinfectare. Produsul este util in implementarea procedurilor de igienizare HACCP si in toate operatiunile de curatare si igienizare profesionale, a fiecarei suprafete din industria alimentara, farmaceutica, medicala, in comunitati, HORECA, case de ingrijire, aziluri, clinici si spitale, ambulante, cabinete veterinare, cantine, sali de sport, fitness sau dans, vestiare, vehicule, campinguri sau transport public. Poate fi utilizat pe toate suprafetele lavabile si nu lasa urme. Valabilitate 5 ani de la data productiei.

Produsul este conform cu regulamentul UE 830/2015.

Compozitie: etanol (50%), alcool izopropilic (30%), butan (5%), propan (5%), hidroxid de amoniu  sol. 10-24% (1%).

Utilizari identificate pentru spray igienizant si dezinfectant:

UTILIZARI IDENTIFICATE INDUSTRIALE PROFESIONALE CONSUM (CIVILE)
PRODUS PENTRU CONSUM GENERAL DA
INTRETINERE PROFESIONALA DA DA

ATENTIONARI!

H222 Aerosol extrem de inflamabil. H229 Container sub presiune: poate exploda daca este incalzit. H319 Poate provoca iritatii grave ale ochilor. H336 Poate provoca somnolenta sau ameteli. EUH210 Fisa cu datele tehnice si de siguranta este disponibila la cerere. P101 In cazul in care un doctor este consultat, pastrati produsul sau eticheta acestuia. P102 Nu pastrati la indemana copiilor. P210 A se feri produsul departe caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari deshise sau alte surse de aprindere. Nu fumati cand utilizati produsul sau dupa utilizarea acestuia. P211 Nu pulverizati pe flacari deshise sau pe alta sursa de foc. P251 Nu perforati sau ardeti recipientul, chiar si dupa utilizare. P261 Evitati inspiratia prafului/fumului/gazului/vaporilor/spray-ului generate de acest produs. P280 Va recomandam utilizarea manusilor de protectie si protejati ochii si fata in momentul utilizarii. P312 Contactati un centru de otraviri sau un doctor daca nu va simtiti bine. P405 A se depozita la loc asigurat/incuiat. P410 412 A se depozita departe de lumina soarelui. A nu se expune la temperaturi de peste 50°C / 122°F. P501 Eliminati continutul / recipientul in conformitate cu legile tarii de utilizare.

 

Brand

EASYCARE

Tip produs

Spray

Beneficii

Dezinfectant

Gramaj

400ml

Utilizare

Suprafete

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

  • Add to Wishlist