Tensiometru digital de brat FLAEM Sfigmo Life PRO

312,90lei

Tensiometru digital de brat FLAEM are urmatoarele functii: masurarea tensiunii arteriale, masurarea pulsului si stocarea rezultatelor masuratorii, utilizand cea mai recenta tehnologie, de masurarea a valorilor in timpul umflarii mansetei.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

Tensiometru digital de brat FLAEM Sfigmo Life Pro are urmatoarele functii: masurarea tensiunii arteriale, masurarea pulsului si stocarea rezultatelor masuratorii. Citirile efectuate cu tensiometrul digital de brat Flaem Sfigmo Life Pro sunt echivalente cu cele obtinute de un tensiometru clasic cu stetoscop. Acest tensiometru digital utilizeaza ultima tehnologie de masurare a tensiunii in timpul umflarii mansetei.

Tensiometrul digital de brat Flaem utilizeaza metoda de masurare oscilometrica pentru detectarea tensiunii arteriale. Inainte de fiecare masurare, aparatul stabileste o „presiune zero” echivalenta cu presiunea atmosferica. Dupa aceea, incepe sa umfle mansonul pentru brat; simultan, aparatul detecteaza oscilatiile de presiune generate de contractia muschiului cardiac, folosite pentru a determina tensiunea sistolica si cea diastolica, precum si pulsul.

De asemenea, acest dispozitiv compara intervalul de timp cel mai lung si intervalul de timp cel mai scurt ale undelor de impuls detectate cu intervalul de timp mediu, apoi calculeaza abaterea standard. Dispozitivul va afisa un semnal de avertizare impreuna cu citirea pentru a indica detectarea ritmului cardiac neregulat atunci cand diferenta dintre intervalele de timp este mai mare de 25%.

Caracteristici tensiometru digital de brat FLAEM Sfigmo Life Pro:

  • Afisaj LCD digital cu retroiluminare albastra de 60 x 92mm;
  • 250 memorii x 2 utilizatori;
  • Tehnologie din a treia generatie: masurare in timpul umflarii mansetei;
  • Greutate (fara baterii): 250g;
  • Alimentare prin baterii si posibilitatea de a fi conectat la adaptor de curent (nu este inclus);
  • Dimensiuni: 140 x 100 x 49,7mm.

Continutul cutiei: 1 tensiometru electronic de brat Flaem Sfigmo Life Pro, 1 manseta de brat dimensiune 22~32cm, 1 gentuta de depozitare, 4 baterii tip AAA, manual de utilizare in limba romana.

PRODUCATOR : Flaem Nuova SpA Italia

DISTRIBUITOR : DASCO DISTRIBUTION CONCEPT SRL, Sos.Bucuresti, nr. 136B, Ciorogarla, jud. Ilfov, Romania, tel : 031 4326772 , fax : 031 432 6773

Brand

FLAEM NUOVA

Tip produs

Tensiometru

Zona corporala

Brat

Valori masurate

Tensiune arteriala

Tip ecran

Digital

Tip alimentare

Baterii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

  • Add to Wishlist
    Out of stock