Termometru de ureche cu infrarosu Thermo Diary Ear

301,00lei

Termometrul de ureche cu infrarosu masoara caldura in infrarosu generata de timpan si de tesuturile inconjuratoare, pentru a reflecta temperatura corporala a pacientului, utilizand cea mai noua tehnologie.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

EAN

8058090009191

SKU

PIC02009196100000

Termometru de ureche cu infrarosu Thermo Diary Ear: masoara caldura in infrarosu generata de timpan si de tesuturile inconjuratoare, pentru a reflecta temperatura corporala a pacientului, utilizand cea mai noua tehnologie. Acest termometru este validat clinic si este conform cu prevederile Directivei CE privind dispozitivele medicale (93/42/CEE). Este un termometru ideal pentru bebelusi sau copii, pentru ca reda cu acuratete maxima temperatura interna a corpului.

Avantaje termometru de ureche cu infrarosu Thermo Diary Ear:

 1. Masurare precisa avand in vedere faptul ca masoara o zona care reflecta temperatura interna a organismului, respectiv canalul auditiv si timpanul;
 2. Dispozitivul se va opri automat daca nu este utilizat mai mult de 1 minut, pentru a prelungi durata de viata a bateriei;
 3. Daca termometrul detecteaza o temperatura corporala ≥ 37,5 °C (99,5 °F), va exista un semnal luminos „Rosu”. In acelasi timp, se va auzi un bip lung, urmat de trei bipuri scurte, pentru a avertiza utilizatorul cu privire la posibila febra; daca temperatura < 37,5 °C, va exista un semnal luminos „Verde”;
 4. MEMORIE : in total exista 25 de inregistrari in memorie pentru temperatura corporala;
 5. Afisaj cu retroiluminare;
 6. Functie de comutare °C/°F;
 7. Indicator de baterie descarcata. Indicatii pentru starea bateriei si intervalul de masura;
 8. Afisaj LCD de mari dimensiuni;
 9. Design economic si confort;
 10. MODUL DE DEZACTIVARE A SUNETULUI : Setarea pentru sonerie a dispozitivului este activata; puteti activa/dezactiva soneria din modul Mute (Dezactivarea sunetului);
 11. Masurare instantanee. Prin folosirea tehnologiei noastre unice, utilizatorii pot obtine instantaneu si cu precizie temperatura corpului;
 12. Termometrul se poate conecta prin intermediul smartphone-ului sau altor dispozitive smart la aplicatia PiC Healthstation. Aceasta permite monitorizarea temperaturii dar si a altor elemente vitale pentru organism. Alte produse PiC Soltution care se pot conecta la aceeasi aplicatie : https://dasco.ro/produs/termometru-non-contact-cu-infrarosu-thermo-diary-head/ sau https://dasco.ro/produs/cantar-electronic-pic-solution-pic-bodystation-6-in-1-cu-conectare-bluetooth/ .

INFORMATII IMPORTANTE INAINTE DE UTILIZARE:

La utilizarea acestui termometru de ureche cu infrarosu, asigurati-va ca respectati toate specificatiile mentionate in instructiunile de utilizare. Orice actiune facuta cu incalcarea acestor notificari poate provoca vatamare corporala sau poate afecta precizia. De aceea, inainte de utilizare, va sfatuim sa cititi cu atentie manualul de utilizare.

SFATURI PENTRU MASURAREA TEMPERATURII UMANE:

Retineti ca termometrul trebuie sa fi stat cel putin 30 de minute inainte de utilizare in camera in care se face masurarea.

NOTA:

– Incercarea de a citi temperatura in locuri ale corpului diferite de frunte va genera rezultate imprecise.
– Pacientul trebuie sa stea nemiscat in timpul efectuarii citirii.
– Citirile cu infrarosu ale temperaturii pe frunte sunt echivalente cu citirile orale ale temperaturii. In toate celelalte cazuri, consultati-va cu medicul.
– Citirile facute in timpul somnului nu trebuie comparate direct cu citirile facute atunci cand subiectul este treaz, deoarece temperatura din timpul somnului este, de obicei, mai mica.
– Nu efectuati citiri ale temperaturii corporale intr-o perioada de 30 de minute dupa ce ati fost afara, dupa ce ati facut exercitii fizice sau dupa ce ati facut baie.

SPECIFICATII TEHNICE TERMOMETRU DE URECHE CU INFRAROSU THERMO DIARY EAR

 • Produs conform cu standardele ASTM E1965-98, EN ISO 80601-2-56, IEC/EN60601-1-2 (CEM), IEC/EN60601-1 (Securitate), ISO109993, RoHS
 • Interval de masurare a temperaturii: 34 °C ~ 42,2 °C (93,2 °F ~ 108 °F)
 • Interval de lucru: 10 ~ 40 °C (50 ~ 104 °F), 15% ~ 85% RH
 • Mediu de depozitare/ transport: A se depozita la temperatura camerei, intre -20 ~ +50 °C, RH ≤ 85%
 • Presiune atmosferica: 800 ~ 1013 hPa
 • Loc de masurare: Frunte
 • Baterie: O baterie cu litiu (CR2032 *1buc)
 • Clasificare carcasa: IP54
 • Grad IP54: Produs protejat impotriva stropilor de apa si a prafului.
 • Dimensiuni: aprox. 143,16 x 39,91 x 55,86 mm
 • Greutate: aprox. 75,7 g (cu baterii)
 • Autonomia bateriei: Aproximativ 2.000 de citiri continue
 • Durata de viata preconizata: 4 ani
 • Modul BT: nRF51822
 • Frecventa: 2.402 – 2.480 GHz
 • Intervalul puterii de iesire: < 4 dBm

ASOCIEREA TERMOMETRULUI CU SMARTPHONE-UL:

1. Descarcati aplicatia gratuita PIC HEALTH STATION din Google Play si AppStore.
2. Porniti aplicatia PIC HEALTH STATION pe smartphone. Bluetooth® se va activa automat.
3. Asigurati-va ca termometrul este pornit.
4. Cautati termometrul non-contact cu infrarosu, cu PIC HEALTH STATION si asociati termometrul cu dispozitivul.
5. In timpul asocierii, doar smartphone-ul conectat cu dispozitivul va rula aplicatia PIC HEALTH STATION. Daca intampinati probleme in timpul asocierii, verificati daca exista un alt smartphone pe care ruleaza PIC HEALTH STATION sau reporniti smartphone-ul.
Retineti ca termometrul transmite datele despre temperatura doar atunci cand este conectat cu smartphone-ul. Fiecare citire a temperaturii va fi transferata automat la dispozitivul mobil

GARANTIE:

Termometrul cu infrarosu non contact este garantat impotriva oricarei neconformitati, in conditii normale de utilizare, conform celor prevazute in instructiunile de utilizare. Prin urmare, garantia nu se aplica in cazul daunelor provocate de utilizarea inadecvata, de uzura sau de evenimente accidentale. Termenul de garantie pentru termometrul cu infrarosu non contact Thermo Diary Ear este de 2 ani.

CONTINUT AMBALAJ: Termometru de ureche cu infrarosu Thermo Diary  Ear, 2 baterii alcaline de 1,5V dimensiunea AAA, 1 saculet pentru depozitare, certificat de garantie cu 2 ani termen, manual de utilizare in limba romana.

Brand

PIC SOLUTION

Accesorii

Baterii

Ambalare

Cutie individuala

Beneficii

Usor de folosit

Culoare

Alb

Functii

Indicator baterie, Memorie, Mod silentios, Oprire automata, Portabil, Semnalizare sonora

Functionare

Electrica

Garantie

2 ani

Grupa varsta

Copii, Adulti, Bebelusi

Tehnologie

Digital

Tip alimentare

Baterii

Tip produs

Termometru

Utilizare

Ureche

Valori masurate

Temperatura corpului

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.