Termometru digital VedoColor PIC SOLUTION

19,50lei

Termometrul digital VedoColor poate măsura rapid temperatura corpului de la 32,0°C (90,0°F) la 42,9°C (109,9°F).

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

Termometru digital VedoColor PIC SOLUTION

Termometrul digital VedoColor poate măsura rapid temperatura corpului de la 32,0°C (90,0°F) la 42,9°C (109,9°F) (toleranţă ± 0,1°C (0,2°F) de la 35,5°C (95,9°F) la 42,0°C (107,6 °F); ±0,2 °C [0,4°F]) iar materialele din care este realizat îl face deosebit de rezistent la impact. Toată lumea ar trebui să-şi cunoască temperatura corpului atunci când sunt în bună stare de sănătate: temperatura corpului este foarte subiectivă şi se poate schimba în mod continuu în cursul zilei cu cel mult 1°C (~ 2°F). Temperatura variază cu până la 0,5 °C (~ 1°F), în funcţie de locul de măsurare.

MODUL DE UTILIZARE
Porniţi termometrul apăsând butonul PORNIT/OPRIT. Afişajul indică “188.8°E M” timp de două secunde pentru a verifica caracterul complet. Ulterior, ultima citire şi auto-calibrarea 37,0 °C (98,6 °F) apar în secvenţă timp de două secunde, urmat de mesajul intermitent “Lo °C” (Lo°F), care indică începutul măsurătorii.
Un semnal sonor vă avertizează atunci când măsurarea este încheiată. În caz de temperatură ≥ 37,8 °C (≥ 100,0°F), veţi auzi un sunet de alarmă. Scara poate fi modificată din grade Celsius (°C) în grade Fahrenheit (°F) apăsând butonul Pornit/Oprit timp de câteva secunde în timp ce termometrul este oprit.

MĂSURAREA CORECTĂ
Termometrul trebuie să fie poziţionat corect pentru a asigura o citire exactă a temperaturii.
Nu consumaţi băuturi fierbinţi sau reci, nu efectuaţi exerciţii fizice, nu faceţi băi sau duşuri şi nu fumaţi cu 15 minute înainte de măsurarea temperaturii. Utilizare sub braţ (aproximativ 3 min): Aşezaţi sonda în pliul subsuorii menţinând braţul strâns de torace. Asiguraţi-vă că axila este uscată şi că hainele nu fac dificilă poziţionarea corectă. Utilizarea rectală (aproximativ 1 min): introduceţi uşor termometrul în anus nu mai mult de 15 mm. Dacă există orice fel de rezistenţă, opriţi imediat. Menţineţi termometrul în poziţie în timpul citirii. Utilizare orală(aproximativ 1 min): aşezaţi sonda sub limbă şi închideţi gura, respiraţi pe nas pentru a evita afectarea măsurării.

Brand

PIC SOLUTION

Valori masurate

Corporala

Tip produs

Termometru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

  • Add to Wishlist