Termometru non contact cu infrarosu Thermo Diary Head 6 in 1

247,50lei

Utilizand tehnologia cu infrarosu, Termometru multifunctional non contact cu infrarosu Thermo Diary Head 6 in 1 reda temperatura in cateva secunde, prin masurarea caldurii generate de suprafata pielii de pe frunte sau de alte obiecte.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

Termometru non contact cu infrarosu multifunctional Thermo Diary Head 6 in 1 cu conectare la aplicatia PiC Healthstation prin smart phone. Un dispozitiv ultramodern care reda temperatura in cateva secunde, prin masurarea caldurii generate de suprafata pielii de pe frunte sau de alte obiecte. Acest termometru este validat clinic si este conform cu prevederile Directivei CE privind dispozitivele medicale (93/42/CEE).

Avantaje termometru non contact cu infrarosu multifunctional:

 1. 6 functii intr-un singur produs: Organismul uman/Obiect/Optiune pentru mod de noapte – Mod silentios/Alarma de febra/Memorie pentru 30 de utilizatori/Retroiluminare;
 2. Optiune pentru mod de noapte. Comutati la modul de noapte pentru a reduce interferentele cu sistemul de monitorizare in timp ce copilul dumneavoastra doarme;
 3. Lumina cu LED rosu pentru alarma de febra. Acest dispozitiv are lumina cu LED, pentru a-i reaminti utilizatorului citirile care depasesc 38 °C si, in plus, bipul se aude doar in modul Organism uman;
 4. Memorie pentru 30 de utilizatori;
 5. Afisaj cu retroiluminare;
 6. Functie de comutare °C/°F;
 7. Citire intr-o secunda;
 8. Oprire automata pentru economisirea energiei;
 9. Indicator de baterie descarcata. Indicatii pentru starea bateriei si intervalul de masura.
 10. Afisaj LCD de mari dimensiuni;
 11. Design economic si confort. Acesta este un termometru medical „fara contact”, care permite citirea temperaturii, conceput pentru conditii sanitare, curatenie si confort. Pur si simplu apropiati termometrul de fruntea subiectului sau de obiect, la o distanta de max. 3cm fara de centrul fruntii pacientului.
 12. Masurare instantanee. Prin folosirea tehnologiei noastre unice, utilizatorii pot obtine instantaneu si cu precizie temperatura corpului.
 13. Termometrul se poate conecta prin intermediul smartphone-ului sau altor dispozitive smart la aplicatia PiC Healthstation. Aceasta permite monitorizarea temperaturii dar si a altor elemente vitale pentru organism. Alte produse care se pot conecta la aplicatie : https://dasco.ro/categorie-produs/healthcare/cantare/ sau https://dasco.ro/produs/termometru-de-ureche-cu-infrarosu-thermo-diary-ear/.

INFORMATII IMPORTANTE INAINTE DE UTILIZARE:

La utilizarea acestui termometru non-contact cu infrarosu, asigurati-va ca respectati toate specificatiile mentionate in instructiunile de utilizare. Orice actiune facuta cu incalcarea acestor notificari poate provoca vatamare corporala sau poate afecta precizia. De aceea, inainte de utilizare, va sfatuim sa cititi cu atentie manualul de utilizare.

SFATURI PENTRU MASURAREA TEMPERATURII UMANE:

Retineti ca termometrul trebuie sa fi stat cel putin 30 de minute inainte de utilizarea in camera in care se face masurarea.

NOTA:

 • Incercarea de a citi temperatura in locuri ale corpului diferite de frunte va genera rezultate imprecise.
 • Pacientul trebuie sa stea nemiscat in timpul efectuarii citirii.
 • Citirile cu infrarosu ale temperaturii pe frunte sunt echivalente cu citirile orale ale temperaturii. In toate celelalte cazuri, consultati-va cu medicul.
 • Citirile facute in timpul somnului nu trebuie comparate direct cu citirile facute atunci cand subiectul este treaz, deoarece temperatura din timpul somnului este, de obicei, mai mica.
 • Nu efectuati citiri ale temperaturii corporale intr-o perioada de 30 de minute dupa ce ati fost afara, dupa ce ati facut exercitii fizice sau dupa ce ati facut baie.

SPECIFICATII TEHNICE:

 • Interval de masurare: Organismul uman: 34 °C ~ 43 °C (93,2 °F ~ 109,4 °F) / Obiecte: 0°C ~ 100°C (32,0°F ~ 212,0°F);
 • Precizie de calibrare: Organismul uman: ± 0,2 °C (± 0,4 °F): intre 34 si 43 °C (intre 93,2 si 109,4 °F) / Obiecte: < 40 °C ± 2 °C; >= 40 °C ± 5%;
 • Rezolutie de afisare: 0,1°C;
 • Loc de masurare: Frunte;
 • Destinatie de referinta: Ureche;
 • Mediu de lucru: 15 °C ~ 35 °C (59 °F ~ 95 °F) cu umiditate relativa de pana la 95% (fara condens);
 • Mediu de depozitare/ transport: Intre -25 si 55 °C (intre -13 si 131 °F) cu umiditate relativa de pana la 95% (fara condens);
 • Sursa de alimentare: 2 baterii alcaline de 1,5 V dimensiunea AAA;
 • Greutate: aprox. 80 g (cu baterii);
 • Dimensiuni termometru: aprox. 52,4 mm X 44,5 mm X 129,9 mm (L×l×H);
 • Raza de actiune: max. 3 cm;
 • Modul BT: MAB40A;
 • Frecventa: 2.402 – 2.480 GHz;
 • Intervalul puterii de iesire: < 4 dBm;
 • Se recomanda verificarea preciziei in fiecare an de catre producator. 

ASOCIERE TERMOMETRU NON CONTACT CU INFRAROSU CU SMARTPHONE-UL:

 1. Descarcati aplicatia gratuita PIC HEALTH STATION din Google Play si AppStore.
 2. Porniti aplicatia PIC HEALTH STATION pe smartphone. Bluetooth® se va activa automat.
 3. Asigurati-va ca termometrul este pornit.
 4. Cautati termometrul non-contact cu infrarosu cu PIC HEALTH STATION si asociati termometrul cu dispozitivul.
 5. In timpul asocierii, doar smartphone-ul conectat cu dispozitivul va rula aplicatia PIC HEALTH STATION. Daca intampinati probleme in timpul asocierii, verificati daca exista un alt smartphone pe care ruleaza PIC HEALTH STATION sau reporniti smartphone-ul.

Retineti ca termometrul transmite datele despre temperatura doar atunci cand este conectat cu smartphone-ul. Fiecare citire a temperaturii va fi transferata automat la dispozitivul mobil.

GARANTIE:

Termometrul cu infrarosu non contact este garantat impotriva oricarei neconformitati, in conditii normale de utilizare, conform celor prevazute in instructiunile de utilizare. Prin urmare, garantia nu se aplica in cazul daunelor provocate de utilizarea inadecvata, de uzura sau de evenimente accidentale. Termenul de garantie pentru termometrul cu infrarosu non contact Thermo Diary Head 6 in 1 este de 2 ani.

CONTINUT AMBALAJ : Termometru non contact cu infrarosu multifunctional Thermo Diary Head 6 in 1, 2 baterii alcaline de 1,5V dimensiunea AAA, 1 saculet pentru depozitare, certificat de garanție cu 2 ani termen, manual de utilizare in limba romana.

Brand

PIC SOLUTION

Accesorii

Baterii

Ambalare

Cutie individuala

Beneficii

Usor de folosit

Culoare

Alb

Functii

Conexiune Bluetooth, Indicator baterie, Memorie, Oprire automata, Semnalizare sonora

Functionare

Electrica

Garantie

2 ani

Tehnologie

Digital

Tip alimentare

Baterii

Tip produs

Termometru

Valori masurate

Ambientala, Corporala, Suprafete, Temperatura corpului

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.