Test de sarcina rapid Personal Test PiC Solution 1 test/cutie

21,90lei

Test de sarcina rapid si cu precizie >99%

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

EAN

8058090004332

SKU

PIC02023010100000

Test de sarcina rapid Personal Test PiC Solution 1 test/cutie

 

Test de sarcina rapid si cu precizie >99%, permite autotestarea exacta a prezentei sarcinii, prin intermediul hormonului hCG prezent in urina. Acest test de sarcina afiseaza rezultatul in cca 1 minut. Limita hCG minima de detective: 25mIU/mL.

CONTINUTUL CUTIEI: O punga contine un test, instructiuni de utilizare si o substanta desicanta. Substanta desicanta este utilizata numai pentru scopul depozitarii. Nu va fi utilizata in procedura de testare.

ALTE MATERIALE NECESARE: Un recipient curat, uscat din plastic sau sticla pentru a colecta urina. Un cronometru sau ceas.

PRECAUTII:

 1. Acest kit de testare este pentru exclusiv pentru uz extern. Nu inghititi.
 2. Aruncati dupa prima utilizare. Aceste teste sunt de unica folosinta.
 3. Nu utilizati testul dupa expirarea termenului inscris pe ambalaj.
 4. Nu utilizati testul daca punga este gaurita sau nu este sigilata.
 5. A nu se lasa la indemana copiilor.

DEPOZITARE SI STABILITATE:

 1. A se depozita la temperaturi de min. 4 si max. 30ºC in punga sigilata pana la data de expirare.
 2. A se pastra departe de lumina directa a soarelui, umezeala si cladura.
 3. A nu se ingheta.
 4. De preferat sa desigilati punga numai inainte de efectuarea testului.

CAND SE FACE TESTUL? Orice specimen de urina este adecvat pentru efectuarea testului, dar ideal este primul de dimineata, deoarece contine cea mai mare concentratie de HCG.

CUM SE FACE TESTUL? 1. Pentru a incepe testarea, desfaceti punga sigilata prin ruperea acesteia in zona desemnata pe ambalaj. Scoateti testul din punga. 2. Tineti baza rotunda a testului cu o mana. Cu cealalta mana desfaceti capacul testului pentru a expune zona absorbanta a acestuia. 3. Cu zona absorbata in jos, introduceti testul in fluxul de urina pentru cel putin 10 secunde, pana cand zona absorbata este complet uda. Nu urinati pe alta parti ale testului decat pe zona absorbanta. In caz contrar puteti colecta urina intr-un recipient curat si sa scufundati intreaga zona absorbanta pentru cel putin 5 secunde. 4.  Puneti la loc capacul testului si asteptati pana apar benzile colorate. Rezultatele pozitive pot aparea in cca. 1 minut. Totusi, pentru a confirma rezultatele negative, este necesar un termen complet de 3 minute. Nu cititi rezultatele dupa 5 minute.

CUM SE INTERPRETEAZĂ REZULTATELE?

Negativ (nu sunteţi însărcinată): apare doar o bandă colorată, cea din zona de control. Nu se vede nicio bandă pe zona de test. Aceasta indică faptul că nu s-a detectat o sarcină.

Pozitiv (sunteţi însărcinată): apar benzi colorate distincte pe zona de control și pe cea de test. Aceasta indică faptul că sunteţi însărcinată. Intensitatea coloraţiei benzilor de test poate varia, întrucât în diferitele etape ale sarcinii hormonul hCG are concentraţii diferite.

Invalid: nu apare nicio bandă vizibilă, sau apare o bandă vizibilă doar pe zona de test, dar nu și pe cea de control. Repetaţi cu un nou kit de testare. Dacă și acesta dă eroare, contactaţi serviciul clienţi la numărul de telefon indicat pe ambalaj, specificând numărul de lot.

Producator : Pikdare S.r.l., Via Saldrini Catelli, 10, 22070, Casnate con Bernate (CO), Italia

Brand

PIC SOLUTION

Tip test

Sarcina

Beneficii

Usor de folosit

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

 • Add to Wishlist
  Out of stock