Viziera de protectie Easycare 32x22cm, antiaburire cu burete si elastic

10,00lei

Viziera de protectie Easycare, cu burete si elastic, este un echipament individual pentru protectia fetei in mediu farmaceutic, medical sau servicii publice.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

EAN

6425756601860

SKU

EASY00122

Viziera de protectie Easycare, cu burete si elastic, este un echipament individual pentru protectia fetei impotriva stropilor si particulelor solide de joasa si medie energie. Acestea pot veni in contact cu epiderma, ochii si musoasele din zona fetei, de aceea este recomandata purtarea ei. Viziera de protectie poate fi utilizata in mediul farmaceutic, alimentar sau in servicii medicale.

Inainte de utilizare, se indeparteaza folia de protectie de pe ambele parti ale materialului transparent.

Suportul de fixare pe cap este reglabil datorita benzii de fixare din elastic, permitand utilizarea in lucru timp de 8 ore in conditii optime. Totodata, banda din burete de la nivelul fruntii, permite o utilizare comoda a vizierei.

Instructiuni de curatare: puteti curata viziera cu o solutie slaba de sapun si apa calduta, folosind o laveta sau burete moale pentru a indeparta orice urma de murdarie sau praf. Se poate dezinfecta/decontamina cu alcool sanitar sau dezinfectant.

Brand

EASYCARE

Tip produs

Viziere

Grupa varsta

Adulti

Beneficii

Usor de folosit

Material

Plastic (transparent)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…