Balsam pentru rufe MY PLANET BABY 40spalari 900ml

16,90lei

Balsam pentru rufe cu 0% chimicale, fără alergeni, fără nitro-musk,bazat pe ingrediente din plante.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

EAN

5201321942269

SKU

PLANET18534210
Balsam pentru rufe MY PLANET BABY 40spalari 900ml

Balsam pentru rufe cu 0% chimicale, fără alergeni, fără nitro-musk,bazat pe ingrediente din plante.Produs vegan. Ambalaj 100%reciclabil .Produsul nu este testat pe animale.A nu se arunca in mediul acvatic. Protejează în mod natural tot ceea ce îți pasă.Balsam concentrat BabyPlanet cu ingrediente active pe bază de plante, este hipoalergenic si testat dermatologic. Părinții au încredere în asta pentru că nu conțin substanțe chimice potențial dăunătoare precum CMI/MI, nitromusks, coloranți șisiliconi care pot irita pielea sensibilă a bebelușului. Cu produsele BabyPlanet părinții nu trebuie să-și mai facă griji.PRECAUTII Simbol: Pericol. H318 Provoacă leziuni oculare grave.

A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.

ÎN CAZ DE ÎNGHIŢIRE: Sunaţi imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic.P101 Dacă este necesară consultarea medicului, ţineţi la îndemână recipientul sau eticheta produsului.Ingrediente:

Ingrediente: 5%-15%: Surfactanți cationici.Conțin și: Conservanți (Acid sorbic) Substanțe aromatice.A se respecta dozajul inscris pe etichetă.

Indicatii: se foloseste pentru ultimul ciclu de clatire.Pentru clătire manuală diluati in apă si apoi stoarceti rufele.Se recomanda respectarea dozajului inscris pe eticheta produsului.Utilizati capacul pentru dozaj.Nr.lot si data fabricatie: inscrisă in vecinatatea capacului .Termen de valabilitate: 2 ani de la data productiei inscrisă pe ambalaj  Produs in Grecia de ROLCO BIANIL SA

Brand

MY PLANET

Tip produs

Balsam de rufe

Gramaj

900ml

Utilizare

Rufe

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

  • Add to Wishlist
  • Add to Wishlist
    Spray pentru geamuri
  • Add to Wishlist
    detergent lichid de rufe
  • Add to Wishlist
    detergent de rufe pudra