Detergent de rufe lichid MY PLANET ORANGE POWER 42 spalari 2100ml

56,90lei

Detergent de rufe lichid ORANGE POWER, fără substanțe chimice potențiali nocivi și inutile precum coloranți, nitro-musk, alergeni sau EDTA.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

EAN

5201321041863

SKU

PLANET185677
Detergent de rufe lichid  MY PLANET ORANGE POWER 42 spalari 2100ml

 

Noul detergent  de rufe lichid, datorită formulei sale avansate și concentrate, cu enzime naturale, asigură o spălare igienică curată și cu miros proaspăt, fără substanțe chimice potențiali nocivi și inutile precum coloranți, nitro-musk, alergeni sau EDTA. Se poate folosi pentru spalare automata sau manuala incepand cu temperatura apei de 30 grade.

Atentie: Provoacă leziuni oculare grave. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Purtaţi echipament de protecţie a ochilor / echipament de protecţie a feţei. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiţi cu atenţie cu apă, timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi. Consultaţi imediat medicul. ÎN CAZ DE ÎNGHIŢIRE: sunaţi imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic. Dacă este necesară consultarea medicului, ţineţi la îndemână recipientul sau eticheta produsului.N Instructiuni :Folositi dozajul recomandat pe eticheta sau capac daca exista.
Conţine: Lauret sulfat de sodiu, Alcool etoxilat C12-18 Ingrediente:5%-15%: Surfactanţi anionici, Surfactanţi neionici, Săpun. <5%: Fosfonaţi. Mai conţine: Enzime, Înălbitori optici, Fenoxietanol, Parfumuri.

Pentru o curatenie eficienta si ecologica a intregii case, mai puteti utiliza si: https://dasco.ro/c/cosmetice-accesorii/detergenti-si-produse-de-curatenie/my-planet/

Distribuitor: DASCO DISTRIBUTION CONCEPT

Brand

MY PLANET

Gramaj

2100ml

Utilizare

Rufe

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

  • Add to Wishlist
  • Add to Wishlist