Detergent capsule DuoCaps 17 buc x 18 g doypack COLOR KONIGLISCHE WASCHE

28,90lei

Capsule de detergent de rufe colorate cu o putere concentrată inovatoare pentru a elimina impuritățile, îmbogățită cu balsam de rufe.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist
Detergent capsule DuoCaps 17 buc x 18 g doypack COLOR KONIGLISCHE WASCHE

Capsule de detergent de rufe colorate – ecologice, fără fosfați – o putere concentrată inovatoare pentru a elimina impuritățile, îmbogățită cu balsam de rufe. O capsulă, două avantaje, spălatul rufelor nu a fost niciodată atât de ușor. Datorită tehnologiei inovatoare, a fost dezvoltat un produs cu efecte multiple. Un amestec enzimatic special și adăugarea unei formule de protecție a culorilor ajută la eliminarea în mod eficient a impurităților și asigură un aspect impecabil pentru o perioadă îndelungată. Capsulele de spălat oferă confort, economisind timp și bani. Produsul este economic și ușor de dozat.

Instrucțiuni de utilizare: Plasați o capsulă în cuva mașinii de spălat, apoi adăugați rufele sortate. Începeți programul de spălare corespunzător. Urmați întotdeauna instrucțiunile producătorului de îmbrăcăminte. Nu atingeți capsula cu mâinile ude. Nu utilizați acest produs pentru prespălare sau spălare manuală. A nu se utiliza pentru lână sau mătase.

Ingrendiente: >30% surfactanți anionici, 15-30% surfactanți non-ionici, <5% săpun și enzime (subtilisină, amilază, celulază), Metilcloroizotiazolinonă, Metilizotiazolinonă, parfum.

Atenționări!

Provoacă iritații grave la nivelul ochiilor. Provoacă iritarea pielii. Dacă este necesar sfatul medicului, păstrați la îndemână recipientul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. ÎN CAZ DE ÎNGHIȚIRE: Clătiți gura. NU induceți vărsături. Sunați imediat medicul. ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: Spălați cu multă apă. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clatiți cu precauție cu apă pentru câteva minute. Scoateți lentilele de contact în cazul în care acestea există și pot fi îndepărtate cu ușurință. Continuați să clătiți. Dacă iritarea ochilor persistă, solicitați asistență medicală.

Aruncați conținutul/ recipientul în conformitate cu legislația națională din domeniul gestionarii deșeurilor. Condiții de depozitare: A se păstra într-un loc uscat la 5-25°C. Protejați împotriva înghețului și a luminii solare directe.

Brand

KONIGLISCHE WASCHE

Tip produs

Detergent

Utilizare

Rufe

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

  • Add to Wishlist
  • Add to Wishlist
  • Add to Wishlist
  • Add to Wishlist
  • Add to Wishlist