Sale!

Detergent lichid MY PLANET BABY pentru podea multisuprafete 1000ml

11,70lei

Detergent de podea multisuprafete cu ingrediente active pe bază de plante, este hipoalergenic, nu conține alergeni, microplastice și substanțe chimice.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist
Detergent lichid MY PLANET BABY pentru podea multisuprafete 1000ml

Detergent de podea multisuprafete cu ingrediente active pe bază de plante, este hipoalergenic și testat dermatologic. Părinții au încredere în el deoarece nu conține alergeni, microplastice și substanțe chimice inutile cum ar fi petrochimice, clor, EDTA și nitro-mosc, care ar putea fi dăunătoare copilului dumneavoastră. Ambalaj ecologic si 100% reciclabil.

A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiţi cu atenţie cu apă, timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi. Consultaţi imediat medicul ÎN CAZ DE ÎNGHIŢIRE: sunaţi imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic. Dacă este necesară consultarea medicului, ţineţi la îndemână recipientul sau eticheta produsului. Nr.lot si data fabricatiei : inscrisa pe ambalaj(pe verso).Termen de valabilitate 2 ani de la data productiei inscrisa pe ambalaj.

Ingrediente :< 5%surfactanți anionici, agenți tensioactivi neionici, săpun. Conține și: conservanți(Phenoxyethanol,Methylisothiazolinone) parfumuri.Utilizare: adăugaţi 2 capace (80ml) de produs la 5 litri de apă.Nu necesită clătirea suprafeţei  curăţate Produs in Grecia de ROLCO BIANIL SA

Brand

MY PLANET

Tip produs

Detergent lichid

Gramaj

1000ml

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

  • Add to Wishlist
  • Add to Wishlist
    Balsam de rufe Out of stock
  • Add to Wishlist
    Sale! detergent lichid de rufe
  • Add to Wishlist
    Sale! detergent de rufe pudra