Detergent de vase MY PLANET Seapearl cu musetel 425ml

11,50lei

Detergent lichid de vase, 100% ingrediente naturale si ambalaj biodegradabil, cu formula concentrata ce asigura o spalare rapida.

Detergent de vase fără chimicale, fără alergeni cu textura sa cremoasă bogată care conține extracte de mușețel este blând cu mâinile și oferă protecție naturală a mâinilor

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

EAN

5201321036302

SKU

PLANET185080
Detergent de vase MY PLANET Seapearl cu musetel 425ml

 

Detergent de vase fără chimicale, fără alergeni cu textura sa cremoasă bogată care conține extracte din mușețel. Detergentul de vase MY PLANET seapearl cu musetel 425ml este blând cu mâinile și oferă protecție naturală a mâinilor.

Detergentul lichid de vase contine 100% ingrediente naturale si ambalaj biodegradabil, cu formula sa concentrata asigura o spalare rapida chiar si pentru grasimi rezistente. Miros proaspat de musetel.

Performanţe superioare de curăţare a vaselor sau altor ustensile de bucatarie, fără nitro-musk, acizi EDTA sau alcool. Cu ingrediente pe bază de plante şi surfactanţi biodegradabili, respectând consumatorul şi mediul.

Pentru o curatenie eficienta si ecologica a intregii case, mai puteti utiliza si: https://dasco.ro/c/cosmetice-accesorii/detergenti-si-produse-de-curatenie/my-planet/

Brand

MY PLANET

Tip produs

Detergent lichid

Aroma

Musetel

Gramaj

425ml

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.