Dopuri de urechi PiC Solution PROTECT din silicon 6 buc/cutie

15,90lei

Dopuri de urechi din silicon pentru izolare impotriva zgomotului in timpul somnului, protectie in timpul sporturilor de apa. Forma anatomica, din silocon.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

Dopuri de urechi din silicon PROTECT au fost proiectate special pentru potectia urechilor in timpul sporturilor de apa (inot, polo, navigaties.a.m.d.) si pentru a izola impotriva zgomotului ambiental. Comode, delicate si maleabile, se adapteaza formei anatomice a capatului canalului auditiv, fiind ideale pentru persoanele care sufera de insomnie si pentru studentii care au nevoie de concentrare maxima.

Instructiuni de utilizare si avertismente :Spalati-va bine pe maini. Modelati dopurile cu mana, in forma unui con. Apasati usor si sigilati zona canalului auditiv extern fara a impinge prea mult in interior. Flositi cate o bucata pentru fiecare ureche. Nu rupeti bucatile in parti mai mici sau sa incercati unirea a doua bucati. Nu folositi pentru scufundari subacvatice. Nu lasati la indemana copiilor.Intotdeauna indepratati usor produsul dupa utilizare, din ureche. Consultati doctorul inainte de a utiliza dopurile de urechi daca ati avut probleme medicale cu urechea (de ex. infectii ale urechii sau timpan perforat).

Compozitie :100% silicon.

Depozitare si ingrijire :Dopurile de urechi PROTECT din silicon sunt reutilizabile daca sunt mentinute in conditii optime (curatate si depozitate conform indicatiilor). A se depozita in cutiuta de plastic cu care au fostlivrate, la locuscat si racoros. Dupa utilizare, spalati dopurile cu sapun neutru si apa calda, apoi lasati-le la uscat la temperatura camerei. Verificati inainte de fiecare utilizare daca produsul si-a pastrat maleabilitatea si consistenta. In cazul in care observati semne de deteriorare sau murdarire, inlocuiti-le.

Produs in UE.

Producator

Pikdare Srl – Italia

Cantitate

6 dopuri din silicon/cutie

Brand

PIC SOLUTION

Tip produs

Dopuri de urechi

Material

Silicon

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.