Gel curatare pentru wc “miraculos” 750ml THE PINK STUFF

18,90lei

Gel de curatare miraculos pentru wc cu spumă strălucitoare, lasa toaleta dumneavoastra curata, igienizata si parfumata.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

EAN

5060033820681

SKU

EUDUCO21

Gel curatare pentru wc the Pink Stuff are parfum unic, proaspat si fructat, ce cuprinde intreaga toaleta. Acțiunea lui de curățare cu spumă strălucitoare lasa toaleta dvs. curata si igienizata. Detergentul gel se lipeste de vasul de toaleta.  Elimina depunerile de calcar daca este utilizat in mod regulat (de trei ori pe saptamana). Acest fel curatare pentru wc actioneaza deasupra si dedesubtul luciului apei.

Instructiuni de utilizare gel curatare pentru wc: Scoateti capacul bidonului, desuruband si strangand-ul cu degetele. Directionati orificiul sub rama vasului de toaleta si strangeti bidonul, pentru a aplica gelul. Trageti apa, pentru un rezultat sclipitor si proaspat. In cazul depunerilor de calcar, lasati gelul sa actioneze toata noaptea, cu capacul de toaleta ridicat.

Instructiuni de ingrijire: Nu amestecati cu alte produse de curatat. Este ilegal sa utilizati acest produs in alte scopuri decat cele descrise pe aceasta eticheta.

Ingrediente: Produsul contine <5% surfactanti non-ionici, igienizanti (100g produs contine 0.8g clorura de benzalconiu) contine parfum.

Avertizari: DAUNATOR PENTRU VIATA ACVATICA, CU EFECTE PE TERMEN LUNG. NU LASATI LA INDEMANA COPIILOR. Cititi cu atentie eticheta inainte de utilizare. Spalati bine pielea contaminata dupa manipulare.  In caz de urgenta, contactati imediat un CENTRU TOXICOLOIC/medic. Aruncati conținutul/recipientul conform legislatiei naționale in vigoare.

Depozitati produsul drept intr-un loc uscat si racoros departe de lumina soarelui si nu expuneti produsul la temperaturi extreme.

Brand

THE PINK STUFF

Tip produs

Gel de curatare

Utilizare

Baie

Gramaj

750ml

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

  • Add to Wishlist
    the Pink Stuff spray de curatare geamuri si sticla Out of stock
  • Add to Wishlist
    the Pink Stuff
  • Add to Wishlist