Irigator nazal portabil FLAEM Rhino Clear Sprint

220,90lei

Rhino Clear Sprint este un irigator nazal portabil, cu baterii, conceput special pentru spalarea si tratarea cavitatilor nazale la adulti si copii, atat cu solutii saline, cat si cu solutii medicale cu aerosoli.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist
Irigator nazal portabil Rhino Clear Sprint conceput special pentru spalarea si tratarea cavitatilor nazale la adulti si copii, atat cu solutii saline, cat si cu solutii medicale cu aerosoli. Irigatorul nazal poate fi transportat si utilizat fara conectare la reteaua electrica, fiind alimentat cu 2 baterii. Garantia produsului este de 2 ani de la data achizitiei.

Cum functioneaza?

Irigator nazal portabil FLAEM Rhino Clear Sprint : destinat spalarii cavitatilor nazale, prin colectarea solutiei scurse intr-o camera speciala de recuperare, existenta in irigatorul nazal. Acesta poate fi utilizat cu solutii saline, cu medicamente cu aerosoli (ape izotonice, hipertonice si termale), conform indicatiilor medicului. Corpul ergonomic al compresorului irigatorului devine un maner confortabil, prevazut cu un buton care poate activa nebulizarea cu usurinta si, de asemenea, este prevazut cu o supapa de aspiratie, care permite intrarea aerului si reducerea nivelului acustic. Flaconul a fost proiectat astfel incat sa inglobeze doua camere adiacente, una pentru solutia de nebulizare, iar cealalta pentru solutia scursa. Adaptoarele nazale, disponibile in 3 dimensiuni diferite, in conformitate cu marimea orificiului nazal al pacientului, se vor aplica pe flacon.

Cand trebuie utilizat un irigator nazal portabil?

Rhino Clear Sprint poate fi utilizat la:

1.Spalarea fiziologica a cavitatilor nazale (solutie fiziologica sau apa termala).  Este util pentru a ajuta copiii cu igiena nazala. La adulti, aparatul favorizeaza spalarea fiziologica a nasului si poate fi utilizat inainte de un tratament cu aerosoli al tractului respirator pentru a ajusta distributia medicamentului.

2.Spalare terapeutica: administrarea medicamentelor cu ajutorul Rhino Clear Sprint trebuie prescrisa de un medic sau un farmacist, care va stabili tipul de medicament, doza de administrare si durata tratamentului.

Kit-ul standard al dispozitivului include : 3 tipuri de adaptoare nazale, cu varf moale din cauciuc (unul pentru copii de pana la 3 ani, unul pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani, si unul pentru copii mai mari de 10 ani), separator, pulverizator, flacon amovibilsi lavabil, format din 2 camere separate (camera de nebulizare de 15ml si camera de recuperare), corp al compresorului cu maner ergonomic.

 

Date Tehnice irigator nazal portabil :

 • Tensiune de intrare:                          3,0 V c.c. – 4,5 W
 • Capacitate maxima a fantei de nebulizare :            15 ml
 • Timp de nebulizare pentru 10 ml de solutie fiziologica de NaCl 0,9% : aproximativ 2 minute (1 ml aproximativ 12 secunde)
 • Procent cumulat de supradimensionare masa > 10 microni intre 95 si 96% (1)

(Fractiune nerespirabila utila pentru tratamentul tractului respirator superior) – (1) Valori masurate cu un difractometru computerizat cu laser Malvern Mastersizer, in conformitate cu procedura Departamentului Farmaceutic din cadrul Universitatii din Padova.

 • Dimensiuni ale irigatorului nazal : 7 x 6 x 15,5 h cm
 • Greutatea irigatorului nazal (fara baterii) :  185 g Conform cu directiva 93/42 CEE
 • Baterii pentru irigator nazal :       2 baterii alcaline de 1,5 V (de tip AA)
 • Conditii de utilizare:       Temperatura: min 10 °C; max 40 °C Umiditatea aerului: min 10%; max 75% RH
 • Conditii de depozitare:    Temperatura: min -10°C; max 35°C Umiditatea aerului: min 10%; max 75% R H
 • Presiune atmosferica in conditii de lucru/depozitare: min. 690 hPa; max. 1060 hPa

Continutul cutiei : aparatul, 3 tipuri de adaptoare nazale (utilizabile in functie de varsta), 2 baterii alcaline 1,5V; manual de utilizare si certificat de garantie. 

Brand

FLAEM NUOVA

Tip produs

Irigator nazal

Tip alimentare

Baterii

Beneficii

Usor de folosit

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

 • Add to Wishlist