Nebulizator cu ultrasunete EasyCare Baby cu tehnologie mesh

269,00lei

Nebulizator ultrasonic EASYCARE® BABY este conceput pentru tratamentul afectiunilor respiratorii si pentru prevenirea infectarii tractului respirator.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

Nebulizator cu ultrasunete EASYCARE® BABY cu tehnologie mesh Model YS31

Nebulizator cu ultrasunete EASYCARE® BABY: conceput pentru tratamentul afectiunilor respiratorii si pentru prevenirea infectarii tractului respirator. Aparatul cu aerosoli este actionat printr-o vibratie la o anumita frecventa de circuit pentru ca placile ceramice piezoelectrice sa vibreze uniform, generand vibratia la mare viteza a plasei metalice. Lichidul medicinal va fi pompat rapid prin micro-orificiile plasei din discul metalic, pulverizand numeroase micro-particule.

Acestea vor fi transferate ulterior, prin tratament de inhalare, folosind mastile sau piesa bucala, in sistemul respirator al pacientilor.

Tehnologia MESH cu sita vibratoare reprezinta cea mai moderna metoda de transformare a medicamentatiei lichide in particule fine, dense. Printre avanatajele acestei inovatii putem mentiona: eliminarea obligativitatii de a introduce apa distilata pentru racirea medicamentatiei, usurinta in curatarea elementelor de nebulizare sau gradul de portabilitate crescut.

Componente si materiale pentru nebulizator cu ultrasunete:

Pachetul include urmatoarele accesorii : nebulizator cu ultrasunete, compartiment pentru medicatie (inclusiv tub de pulverizare si disc cu plasa), accesorii (piesa bucala sau mustiuc, masca pentru adulti, masca pentru copii). Sita din compartimentul pentru medicatie este din otel inoxidabil. Mastile sunt din matetial plastic, iar piesa bucala din silicon.

Domeniu de aplicare pentru nebulizator:

EASYCARE® BABY este un nebulizator cu ultrasunete cu tehnologie MESH si este conceput pentru tratamentul afectiunilor respiratorii si pentru prevenirea infectarii tractului respirator. Acesta este utilizat extensiv in tratarea afectiunilor sistemului respirator, precum raceala, febra, bronsita, astmului, pneumoniei, micoza pulmonara si bolile cardiopulmonare. De asemenea, poate fi folosit pentru tratamentul bolilor profesionale sau ingrijirea gatului pentru artisti. In plus este util in  tratamentul afectiunilor ORL (ale urechii, nasului, gatului) precum rinita alergica cronica, laringita acuta, faringita acuta, amigdalita acuta etc.

Nebulizatorul va fi folosit cu masca pentru fata, diametrul tubului de conectare al acesteia fiind de 20,0 ± 0,1 mm, astfel masca pentru fata putand fi conectata strans la nebulizator.

Cui se adreseaza aparatul:

Nebulizatorul poate fi utilizat de adulti, oameni in varsta, sugari si copii sub supravegherea adultilor.
Nebulizatorul poate fi utilizat in mediul casnic si respecta cerintele IEC 60601-1-11.

Contraindicatii:

-Dispozitivul nu poate fi aplicat la sisteme respiratorii anestezice si la sistemul respirator;
-Sugarii si copiii trebuie sa se afle sub supravegherea adultilor;
-Pentamidina nu poate fi folosita cu dispozitivul.

Brand

EASYCARE BABY

Tip produs

Nebulizator

Metoda nebulizare

Mesh

Tip alimentare

Baterii, Priza

Grupa varsta

Copii, Adulti, Bebelusi

Solutii nebulizare

Non-uleioase

Garantie

2 ani

Accesorii

Compartiment medicamentatie, Incarcator

Beneficii

Silentios, Usor de folosit

Ambalare

Cutie individuala

Culoare

Alb, Albastru

Functii

Autocuratare, Portabil

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

  • Add to Wishlist