Perna pentru apa calda SANGER din cauciuc natural 2L, mov

47,50lei

Perna pentru apa calda poate fi utilizata pentru pentru calmarea durerilor cauzate de diverse afectiuni prezente la adulti sau copii.

Stoc epuizat

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

EAN

4012677136353

SKU

SANG13635

Perna pentru apa calda poate fi utilizata pentru pentru calmarea durerilor cauzate de diverse afectiuni prezente la adulti sau copii. In cazul adultilor, perna pentru apa calda poate fi utilizata in diminuarea efectelor cauzate de dureri musculare, rheumatism, lumbago, sciatica, menstruatie raceli sau frisoane. In cazul copiilor, perna pentru apa calda are efecte benefice in cazul colicilor, racelilor, frisoanelor si poate contribui la un somn linistit.

Beneficii perna pentru apa calda din cauciuc natural:

  • Un produs care utilizeaza beneficiile naturale ale terapiei calde sau reci;
  • Cand folositi produsul pentru terapia calda (umpleti recipientul cu apa calda), acesta ajuta la calmarea durerilor articulare si musculare, calmarea durerilor menstruale, durerilor de spate, spasmelor musculare sau pur si simplu pentru un somn linistit;
  • Cand produsul este folosit pentru terapia rece (umpleti recipientul cu apa rece), acesta amelioreaza durerile cauzate de mici lovituri, entorse, umflaturi cauzate de contuzii sau muscaturi de insecte, in caz de febra, dureri de cap, sau pentru un somn racoros;
  • Recipient din cauciuc natural, reciclabil, extrem de rezistent si bun izolator, produs in Germania;
  • Mentine temperatura apei (calda sau rece) pana la 2,5h ore;

Instructiuni de utilizare perna pentru apa calda din cauciuc natural:

Inainte de a utiliza produsul, verificati-l pentru fisuri, sparturi, zgarieturi sau ale semne de deteriorare. Verificati capacul cu filet si garnitura acestuia pentru eventuale semne de uzura sau deteriorare inainte de utilizare. Dupa ce umpleti recipientul infiletati capacul corect si strangeti-l pana observati ca nu sunt semne de scurgere a apei din acesta. Incalziti apa intr-un fierbator de apa, utilizand apa rece de la robinet. Nu umpleti flaconul  din robinetul de apa calda, aceasta putand cauza materialului prin depunerile de calcar. Nu utilizati apa fiarta pentru a evita riscul de arsuri. Daca apa este prea fierbinte, completati cu apa rece de la robinet. Temperatura recomandata a apei nu trebuie sa depasasca 50°C. Nu umpleti recipientul cu apa pana la refuz. Verificati daca nivelul apei este sub nivelul gatului recipientului si abia apoi inchideti capacul.

Folosirea in conditii de siguranta:

Nu utilizati acest produs umplut cu apa intr-un pat cu patura electrica sau in apropierea altor dispozitive electrice. Nu presati prea tare produsul si nu va asezati pe acesta cand este umplut cu apa. Nu introduceti acest produs in cuptorul cu microunde, in cuportul cu gaz, direct pe un radiator sau pe alta sursa de caldura. Nu introduceti alte substante chimice sau chiar sare in contintul apei, riscand astfel scurtarea duratei de viata a produsului. Copii, persoanele cu dezabilitati sau bolnave nu vor utiliza acest produs fara supravegherea unui adult.

Evitati arsurile cu apa fierbinte! In cazul in care acestea apar, contactati un medic. Arsurile pot surveni cand umpleti recipientul din cauciuc prea mult sau cu apa prea fierbinte. Totodata, acestea pot surveni cand tineti recipientul pentru apa direct pe zona afectata, fara husa, sau cand il tineti pentru mai mult de 15 minute pe o zona a corpului fara a-l misca.

Instructiuni de depozitare perna pentru apa calda din cauciuc natural:

Cand intrerupeti utilizarea acestei perne pentru apa calda sau rece, scoateti recipientul pentru apa din husa, desurubati capacul si scurgeti apa din acesta. Apoi depozitati recipientul, fara capac si cu gatul in jos, pentru a scurge toata apa. Nu depozitati recipientul cu apa in acesta. Depozitati recipientul la loc uscat, racoros, departe de razele directe ale soarelui si de substante chimice sau uleiuri care pot afecta integritatea produsului.

Durata de viata a recipientului pentru apa calda este de cca 1 an in caz de utilizare frecventa. Astfel, dupa aceasta perioada verificati integritatea recipientului verificand de fiecare data dupa umplere daca exista scurgeri din acesta. Acest produs nu este o jucarie, de aceea, utilizati-l in prezenta unui adult.

Dimensiuni recipient din cauciuc 35x20cm

Capacitate recipient din cauciuc 2L

Culori disponibile: alb, verde, violet (mov), galben, portocaliu, rosu, roz, bleu, albastru.

Brand

SANGER

Culoare

Violet

Gramaj

2l

Terapie calda

Perna apa calda

Afectiuni

Dureri reumatice

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.