Pudra pentru pete rufe albe 1kg, THE PINK STUFF

40,90lei

Pudra biologica pentru îndepărtarea petelor pentru utilizarea hainelor albe, formulata pentru îndepărtarea uimitoare a petelor, cu parfum proaspat, curat.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

Pudra pentru pete rufe albe a fost formulata pentru îndepărtarea uimitoare a petelor de pe hainele albe, cu un parfum proaspat, curat, tipic PINK STUFF.

Instructiuni de utilizare: Pudra pentru pete The Pink Stuff este utila pentru indepartarea generala a petelor de pe tesaturi si haine albe. Pentru tratarea locala a petelor dificile, utilizati spray-ul pre-tratament impotriva petelor The Pink Stuff.

Dozare: 1 spatula contine 30g produs;

Utilizarea la inmuiere: Dizolvati continutul unei spatula in 3 l de apa, lasati rufele la inmuiat cel mult o ora, apoi spalati normal sau clatiti bine.

Utilizarea in masina de spalat: adaugati in sertarul de detergent, deasupra detergentului normal folosit. Utilizati 1 spatula in cazul petelor usoare si 2 spatule in cazul petelor puternice.

Instructiuni de ingrijire: Urmati, intotdeauna, instructiunile producatorului de pe etichetele hainelor si spalati rufele colorate separat de cele albe. Verificati rezistenta culorilor, iar in cazul in care aveti indoieli, testati produsul pe o zona mai putin vizibila. Nu utilizati pe tesaturi delicate, lana, matase, piele, tapiterii, sau haine care se curata numai uscat.

Nu utilizati pe suprafete lustruite sau smaltuite, ca de exemplu lemn, metal, etc. Nu lasati la inmuiat tesaturi cu elemente de fixare metalice sau cu finisaje ignifuge. Dupa inmuiere sau pre-tratare, nu expuneti hainele la lumina directa a soarelui, inainte de spalare. Nu combinati cu inalbitori pe baza de clor. Nu pastrati solutia obtinuta din acest produs in recipient inchis etans, aceasta va continua sa degaje oxygen, existand riscul de scurgere.

Nu utilizati pe materiale textile care contin fraza A NU FOLOSI INALBITOR sau unul dintre echivalentele pictogramei

Ingrediente: vezi ambalaj. Pentru specificatii tehnice si ingrediente vizitati www.dpi.uk.net

Numar lot/masa neta: vezi ambalaj

Avertizari: PROVOACA O IRITATIE GRAVA A OCHILOR. CONTINE PERCARBONAT DE SODIU, DODECILBENZEN -SULPFONAT DE SODIU. NU LASATI LA INDEMANA COPIILOR. Cititi cu atentie eticheta inainte de utilizare. Spalati bine pielea contaminata dupa manipulare. Purtati manusi de protectie/ochelari de protectie. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa, timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Contactati imediat un CENTRU TOXICOLOIC/medic. Eliminați conținutul/recipientul conform regulamentelor naționale in vigoare.

Depozitati produsul drept intr-un loc uscat si racoros departe de lumina soarelui si nu expuneti produsul la temperature extreme. Produsul nu a fost testat pe animale. Nu contine ingrediente provenite de la animale.

 • Nemiloasa cu petele
 • Blanda cu tesaturile
 • Pentru rufe albe si colorate
 • Vegana
Brand

THE PINK STUFF

Tip produs

Pudra

Utilizare

Rufe

Gramaj

1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

 • Add to Wishlist
  Gel curatare pentru wc
 • Add to Wishlist
  Crema de curatare universala the Pink Stuff
 • Add to Wishlist
  the Pink Stuff spray de curatare geamuri si sticla Out of stock
 • Add to Wishlist
  the Pink Stuff
 • Add to Wishlist