Punga pentru gheata PiC Solution

57,90lei

Punga pentru gheata PiC Solution este recomandata pentru ameliorarea imediata a traumelor minore sau majore, contuzii si hipertermie.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

EAN

8058090006299

SKU

PIC020123021

Punga pentru gheata PiC Solution este recomandata pentru ameliorarea imediata a traumelor minore sau majore, contuzii si hipertermie.  Utilizare extrem de usoara: trebuie doar sa introduceti cuburile de gheata in punga si sa aplicati pe suprafata afectata.

Punga pentru gheata PiC Solution este realizata dintr-un material textil confortabil dublu. Aceasta contine un strat special pentru a opri topirea ghetii. Dopul se inchide ermetic, cu garnitura de siguranta din cauciuc.

Aceasta punga pentru gheata PiC Solution este produsa in Italia de Artsana SpA, lider de piata in domeniu. Acest produs face parte din gama de produse pentru tratamentul afectiunilor prin terapia calda rece. Un alt produs eficient in tratarea afectiunilor de acest tip (hematoame, entorse, leziuni etc.) este compresa reutilizabila pentru terapie cald rece PiC Solution. O puteti comanda accesand link-ul urmator: https://dasco.ro/p/compresa-pic-solution-reutilizabila-thermogel-pentru-terapie-calda-rece-dim-20×30-cm-cu-husa-de-protectie-si-benzi-elastice-de-fixare/

Indicatii pentru utilizare punga pentru ghata PiC Solution:

Punga pentru gheata este indicata pentru utilizare in caz de: hematoame, entorse , leziuni, hipertermie si ori de cate ori aplicarea este necesara. Ideala si in caz de febra.

MASURI DE PRECAUTIE IN UTILIZARE: Nu se aplica pe pielea ranita. Inainte de a utiliza la sugari, copii, persoane in varsta si persoane afectate de diabet, tulburari cardiovasculare si a circulatiei sau a pielii cu sensibilitate scazuta (sindrom Raynaud) consultati un medic. In cazul in care aveti indoieli cu privire la tratamentul care urmeaza sa fie efectuat si/sau in cazul in care simptomele persista, cereti sfatul medicului.

CONTINUT:  1 punga pentru gheata, confortabila, Ø 28 cm.

Producator

Pikdare SRL – Italia

Cantitate

1 buc/cutie

Brand

PIC SOLUTION

Accesorii scaderea febrei

Punga pentru gheata

Afectiuni

Dureri musculare

Culoare

Albastru

Material

Textil

Terapie rece

Punga gheata

Tip produs

Punga reutilizabila

Utilizare

Compresie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…