Spray “miraculos” impotriva petelor pentru haine 500ml THE PINK STUFF

21,90lei

Spray pentru îndepărtarea petelor, excelent pentru utilizarea pe haine albe sau colorate și pentru îndepărtarea petelor, cu un parfum proaspat, curat.

Stoc epuizat

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

EAN

5060033820186

SKU

EUDUCO14
Spray “miraculos” impotriva petelor pentru haine 500ml THE PINK STUFF

Sprayul pre-tratament pentru îndepărtarea petelor este excelent pentru utilizarea pe haine albe sau colorate și a fost formulat pentru îndepărtarea uimitoare a petelor, cu un parfum proaspat, curat.

Instructiuni de utilizare: Sprayul impotriva petelor The Pink Stuff este pentru tesaturi si haine albe sau colorate. Pulverizati direct pe ambele zone ale petei, lasati sa actioneze nu mai mult de 5 minute si apoi spalati manual sau la masina de spalat ca de obicei, urmand instritiunile de spalare mentionate pe eticheta produsului si spalati intotdeauna hainele colorate, separat. Inainte de utilizare efectuati un test de rezistenta a materialului si a culorii pe o zona ascunsa a materialului. Instructiuni de ingrijire: Nu utilizati pe tesaturi delicate, lana/matase/piele/tapiterii sau haine cu curatare uscata. Nu pulverizati produsul pe elemente de fixare metalice. Nu expuneti materiale pretratate sau inmuiate la soare inainte de spalare. Nu lasati pe material mai mult de 5 minute. Apa oxigenată poate avea efect temporar și reversibil asupra pielii (ex. Inalbire).

Nu utilizati pe materiale textile care contin fraza A NU FOLOSI INALBITOR sau unul dintre echivalentele pictogramei

Ingrediente: vezi ambalaj.

Avertizari: PROVOACA O IRITATIE GRAVA A OCHILOR. NU LASATI LA INDEMANA COPIILOR. Cititi cu atentie eticheta inainte de utilizare. Spalati bine pielea contaminata dupa manipulare. Evitati sa inspirati vapori/spray. Purtati manusi de protectie/ochelari de protectie. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa, timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Contactati imediat un CENTRU TOXICOLOIC/medic. Eliminați conținutul/recipientul conform regulamentelor naționale in vigoare.

Depozitati produsul drept intr-un loc uscat si racoros departe de lumina soarelui si nu expuneti produsul la temperature extreme

Brand

THE PINK STUFF

Tip produs

Spray de curatare

Utilizare

Rufe

Gramaj

500ml

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

  • Add to Wishlist
    Crema de curatare universala the Pink Stuff
  • Add to Wishlist
    the Pink Stuff spray de curatare geamuri si sticla Out of stock
  • Add to Wishlist
    the Pink Stuff
  • Add to Wishlist