Tensiometru digital PIC SOLUTION pentru incheietura LITE Rapid

207,50lei

Tensiometru digital de incheietura complet automat PiC Solution LITE Rapid

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

EAN

8058090027935

SKU

PIC02022534000000
Tensiometru digital PIC SOLUTION pentru incheietura LITE Rapid

Tensiometru digital de incheietura complet automat PiC Solution LITE Rapid: un aparat validat clinic – precizie si repetabilitate deosebite, demonstrate prin testari independent efectuate de institute specializate si medici acreditati. Acest tensiometru foloseste metoda oscilometrica pentru a masura tensiunea arteriala.

Pentru a obtine masuratori exacte ale TA la domiciliu, este esentiala utilizarea exclusiva a dispozitivelor de masurare a tensiunii aprobate clinic. Prin ”Validare Clinica” ne referim la un proces standardizat al carui scop este certificarea preciziei si fiabilitatii dispozitivelor de masurare a tensiunii arteriale.

Precizia acestui tensiometru a fost testata cu atentie si acest tensiometru a fost conceput pentru a avea o durata de viata lunga. Intr-adevar, caracteristicile de siguranta si performanta ale tensiometrului pot fi asigurate pentru minim 10.000 masuratori sau trei ani de utilizare normala. Integritatea mansetei se pastreaza dupa 1.000 cicluri deschis-inchis.

Utilizarea regulata a tensiometrului va permite sa va monitorizati in mod continuu tensiunea, dar aceasta monitorizare nu trebuie sa inlocuiasca vizitele regulate la medicul dvs. Masurarile tensiunii arteriale determinate cu acest aparat sunt echivalente cu cele obtinute de un cadru medical specializat, care utilizeaza metoda mansetei/ascultarii cu stetoscopul.

Continutul pachetului:  tensiometru, baterii 2xAAA Duracell, manual de utilizare în limba română, cutie de transport și depozitare din plastic dur, certificat garanție 3 ani.

Brand

PIC SOLUTION

Tip produs

Tensiometru

Garantie

3 ani

Functii

Mai multi utilizatori, Memorie, Portabil

Tip alimentare

Baterii

Zona corporala

Incheietura

Valori masurate

Pulsul, Tensiune arteriala

Tip ecran

Digital

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…