Termometru medical fara mercur EASYCARE clasic, din sticla

19,90lei

Termometru medical fara mercur EASYCARE clasic, din sticla, care poate fi utilizat pentru masurarea temperaturii corpului intregii familii.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

EAN

6425756601624

SKU

EASY00110

Termometru medical fara mercur EASYCARE clasic, din sticla, care poate fi utilizat pentru masurarea temperaturii corpului, intregii familii, prim metoda axilara, orala sau rectala. Acest termometru medical fara mercur contine un aliaj brevetat din galiu (68,38%), indiu (21,23%) si staniu (10,38%), elemente chimice ecologice si non toxice. Acest tip de termometru este unul dintre cele mai precise, tehnologia bazandu-se strict pe procedee fizice, fara implicarea unor componente electronice. Astfel, este unul dintre cele mai utilizate termometre in mediul profesional.

Toate termometre EASYCARE sunt produse folosind cele mai avansate tehnologii si sunt supuse unor verificari stricte in ceeace priveste calitatea, fiind in conformitate cu legislatia in vigoare. Acestea sunt testate clinic, garanteaza o calitate si precizie de top.

Regasiti gama completa de produse medicale EASYCARE accesand: https://dasco.ro/?s=EASYCARE&search_id=2&post_type=product

Caracteristici principale termometru medical fara mercur:

 • Termometru precis ca urmare a utilizarii metodei clasice de masurare a temperaturii, prin intermediul elementelor chimice aflate in interiorul acestuia;
 • Termometrul contine un tub de sticla igientic, inchis ermetic, fiind astfel rezistent la apa;
 • Nu contine baterii sau circuite electrice, de aceea, masurarea temperaturii se face in cca 4 minute;
 • Acest termometru contine un aliaj de galiu, indiu si staniu, elemente ecologice si non-toxice;
 • Permite 3 metode de masurare a temperaturii: rectala, axilara si orala;
 • Contine 1 cutie pentru resetarea facila si sigura a termometrului;
 • Poate fi utilizat atat in mediu casnic cat si profesional.

Metodate de masurare a temperaturii:

Termometrul medical clasic fara mercur EASYCARE, trebuie sa fie pozitionat corect pentru a asigura o citire exacta a temperaturii. IMPORTANT : Nu consumaţi bauturi fierbinti sau reci, nu efectuaţi exercitii fizice, nu faceti bai sau dusuri si nu fumati cu 15 minute inainte de masurarea temperaturii. Avand un tub de sticla igienic, acesta permite 3 metode de masurare a temperaturii :

Utilizare rectala (timp masurare aproximativ 4 minute): Aceasta metoda este cea mai exacta din punct de vedere medical, deoarece se apropie cel mai mult de temperatura interioara a corpului. Varful termometrului se introduce cu grija in rect, pe o lungime de max. 2cm.

Utilizarea axilara (timp masurare aproximativ 4 minute): Prin plasarea termometrului la axila se obtine o masurare a temperaturii suprafetei care poate varia cu cca 0.5 – 1.5⁰C fata de citirile temperaturii rectale la adulti.
Utilizare orala (timp masurare aproximativ 4 minute): In gura exista diferite zone de caldura. De regula, temperatura bucala este cu 0.3 – 0.8⁰C mai mica decat temperatura rectala. Pentru a se obtine o citire cat mai exacta, plasati varful termometrului la stanga sau la dreapta bazei limbii. Varful termometrului trebuie sa aiba un contact constant cu tesuturile in timpul citirii si sa se afle sub limba, in una din cele doua zone de caldura posterioare; tineti gura inchisa in timpul citirii si respirati uniform pe nas. Nu mancati si nu beti nimic inainte de masurare.

RECOMANDARE : Metoda rectala este cea mai exacta metoda de aflare a temperaturii de baza. Cu cat termometrul este mentinut mai mult cu atat rezultatul este mai precis.

Specificatii tehnice:

 • Interval de masurare a temperaturii : 35.0 – 42 ⁰C
 • Precizia de masurare : ±0.1⁰C
 • Temperatura de depozitare/transport : -15 ~ 42⁰C, 95% RH (umiditate relativa)
 • Nu contine baterii sau circuite electronice
 • Greutate : cca 13g
 • Garantie : nelimitata

Continutul pachetului : 1 Termometru medical clasic fara mercur EASYCARE®, 1 cutie de depozitare, 1 cutie pentru resetare facila, instructiuni de utilizare in limba romana.

Brand

EASYCARE

Tip produs

Termometru

Valori masurate

Temperatura corpului

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.