Sale!

Cantar electronic multifunctional BodyStation 6in1

Prețul inițial a fost: 374,90lei.Prețul curent este: 318,66lei.

Cantar electronic multifunctional Body Station : un produs de ultima generatie ce poate inregistra 6 tipuri de masuratori pentru pana la 8 utilizatori.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

EAN

8058090013600

SKU

PIC02009194000000

Cantar electronic multifunctional Body Station : un produs de ultima generatie ce poate inregistra 6 tipuri de masuratori pentru pana la 8 utilizatori (greutate corporala, masa osoasa, apa din organism, masa musculara, necesarul metabolic de baza). Totodata, acest cantar poate fi conectat prin intermediul aplicatiei PiC Health Station (disponibil App Store si Google Play) la telefonul mobil, facand monitorizarea mult mai facila.

Toate produsele PiC Solution sunt produse folosind cele mai avansate tehnologii si trec prin verificari riguroase pentru controlul calitatii, in conformitate cu legislatia UE, pentru a garanta calitatea si precizia.

Acest cantar poate fi utilizat in completarea restului produselor disponibile care se pot conecta la aplicatia PiC Healh Station : termometrul cu infrarosu non contact (https://dasco.ro/p/termometru-non-contact-cu-infrarosu-thermo-diary-head/ ) sau termometrul cu infrarosu de ureche (https://dasco.ro/p/termometru-de-ureche-cu-infrarosu-thermo-diary-ear/ ) .

Descriere si caracteristici cantar electronic multifunctional Body Station:

Cantarul electronic Pic BodyStation aplica tehnologia BIA (Bio-impedance Analysis – analiza prin bioimpedanta). Un curent slab trece prin corpul uman pentru a detecta bioimpedanta si pentru a estima grasimea corporala, apa din organism, masa musculara si masa osoasa. Tehnologia BIA este ieftina, sigura, neinvaziva si inofensiva. De asemenea, este caracterizata de operarea simpla si informatii din abundenta.
Curentul mentionat mai sus este mai mic de 0,5 mA.

Cu toate acestea, retineti ca persoanele cu un instrument medical electronic care poate fi purtat sau implantat, cum ar fi un stimulator cardiac, trebuie sa evite folosirea acestui dispozitiv.

Utilizarea acestui dispozitiv este destinata adultilor sanatosi. Daca dispozitivul este folosit de copii, acestia trebuie sa isi pastreze incaltamintea in picioare si sa foloseasca doar functia de cantarire.

Principalele avantaje cantar electronic multifunctional Body Station:

 • Produsul poate fi asociat cu echipamentele mobile sau portabile prin intermediul aplicatiei PiC Health Station App, care poate fi descarcata gratuit la App Store si Google Play;
 • Pic BodyStation accepta utilizatori multipli (pana la 8). Puteti urma instructiunile din manualul de utilizare pentru alocarea ID-ului de utilizator si configurarea profilului dumneavoastra, inclusiv Sex, Talie si Varsta;
 • In modul de cantarire, puteti schimba modalitatea de masurare in : st-lb, lb sau kg;
 • Cantarul PiC Body Station va masura, pentru fiecare utilizator, si : Grasimea corporala, Apa totala din organism, Masa musculara si Masa ososa;
 • Produsul va analiza si compara rezultatele masuratorilor aceluiasi utilizator, afisand, in functie de evolutia greutatii corporale, diferite culori : atunci cand greutatea curenta creste cu mai mult de 0,5 kg, se aprinde indicatorul luminos de culoare rosie; atunci cand greutatea scade cu mai mult de 0,5 kg, se aprinde indicatorul luminos de culoare verde; atunci cand greutatea ramane aceeasi (in intervalul cuprins intre /- 0,5 kg), se aprinde indicatorul luminos de culoare albastra.

Informatii importante inainte de utilizare: 

Acest produs poate fi folosit de copiii mai mari de 8 ani si de persoane cu capacitati fizice sau senzoriale reduse, atat timp cat acestia se afla sub supraveghere, sau dupa ce au primit instructiuni cu privire la utilizarea sigura a aparatului, si dupa ce au inteles pericolele implicate.

Specificatii tehnice cantar electronic multifunctional Body Station:

 • Denumire produs: Pic BodyStation;
 • Dimensiuni cantar: 307 x 307 x 24 mm (Aproximativ);
 • Greutate neta: Aproximativ 1,75 kg;
 • Afisaj: Ecran digital;
 • Unitate de masura: Kilogram/Stone/Pound;
 • Interval de masurare: Intre 5 si 180 kg;
 • Diviziuni: 0,1 kg / 0,2 lb / st: 0,2 lb;
 • Precizie: 50 kg: ± 0,3 kg;
  100 : ± 0,4 kg;
  150 kg: ± 0,5 kg;
  180 kg: ± 0,7 kg
 • Mediu de lucru: Temperatura: 5°C – 40°C;
 • Umiditate relativa: ≤ 90% RH;
 • Presiune atmosferica: Intre 86 si 106 kPa;
 • Mediu de depozitare: Temperatura: -20°C – 60°C;
 • Presiune atmosferica: Intre 50 si 106 kPa;
 • Umiditate relativa: ≤ 90% RH;
 • Sursa de alimentare: 6 V (4 X baterii de 1,5 V LR03 dimensiunea AAA);
 • Metoda de pornire: Pornire automata;
 • OPRIRE automata: La aproximativ 10 s dupa ce pe ecran se afiseaza „0.0”.

 Accesorii cantar electronic multifunctional Body Station

1. 4 X baterii de 1,5 V LR03 (dimensiunea AAA)

2. Manual de utilizare

– Mod de utilizare: Functionare continua
– Interval de frecvente: 2.402 – 2.480 GHz
– Intervalul puterii de iesire: ≤ 4,74 dBm

ASOCIEREA CANTARULUI CU SMARTPHONE-UL:

Pur si simplu instalatia aplicatia PIC Health Station APP si asociati cantarul cu echipamentele mobile sau portabile.
Retineti: Acest lucru este valabil doar pentru dispozitive care accepta tehnologia Bluetooth® v. 4.0.
Aplicatia Pic Health Station APP poate fi descarcata gratuit la App Store** si Google Play*, puteti cauta si instala aplicatia in smartphone-ul dumneavoastra.

Porniti aplicatia, asigurandu-va ca ambele dispozitive sunt PORNIRE la inceperea procesului de asociere.
Apasati si tineti apasat butonul „UNIT” („APARAT”) din partea din spate a cantarului pentru a incepe asocierea.
Simbolul ⁰ₒ si simbolul ₒ⁰ vor aparea pe afisaj alternativ, indicand initierea procedurii de asociere.

Daca aceasta este REUSITA, simbolul va aparea pe afisaj.
Daca aceasta este ESUATA, simbolul „E1” va aparea pe afisaj.

GARANTIE : Produsul este garantat timp de 2 ani impotriva oricarei neconformitati, in conditii normale de utilizare, conform celor prevazute in instructiunile de utilizare.Prin urmare, garantia nu se aplica in cazul daunelor provocate de utilizarea inadecvata, de uzura sau de evenimente accidentale.

Pe toata durata de garantie pentru neconformitati, consultati prevederile specifice din legislatia nationala, aplicabile in tara in care s-a facut achizitia, daca acestea exista.

CONTINUT AMBALAJ : Cantar electronic multifunctional PiC BodyStation 6 in 1, 4 x baterii alcaline de 1,5V LR03 dimensiunea AAA, certificat de garantie cu 2 ani termen, manual de utilizare in limba romana.

Brand

PIC SOLUTION

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…