Detergent universal pentru pardoseli si suprafete "miraculos" 1000ml PINK STUFF

24,90lei

Detergent universal pentru pardoseli si suprafete este o solutie pentru curatenia casei tale, care lasa suprafetele curate, stralucitoare si improspatate.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist
Detergent universal pentru pardoseli si suprafete “miraculos” 1000ml PINK STUFF

Detergent universal pentru pardoseli si suprafete THE PINK STUFF: este o solutie pentru curatenia generala a casei, care lasa toate tipurile de podele si suprafete curate, stralucitoare si improspatate.

Instructiuni de utilizare detergent universal pentru pardoseli si suprafete: Diluati pentru suprafete extinse: nu este nevoie sa clatiti. Utilizati pentru podele, pereti, gresie si suprafete vopsite. Folositi 2 capace (60 ml) in 5 litri de apa. Ingrijirea zonelor mici: clatiti intotdeauna. Utilizati pentru dulapuri, chiuvete, toalete, cazi si plite de gatit.

Instructiuni de ingrijire: Utilizati numai diluat, pe suprafete vopsite si lacuite. Daca aveti indoieli, testati mai intai pe o zona mai putin vizibila. Nu utilizati pe suprafete nelavabile, de exemplu: lemn ceruit sau netratat.

Instructiuni de depozitare: Depozitati produsul drept intr-un loc uscat si racoros departe de lumina soarelui si nu expuneti produsul la temperature extreme.

Ingrediente: Vezi ambalaj. Pentru specificatii tehnice si ingrediente, vizitati www.dpi.uk.net

Avertizari: PROVOACA O IRITATIE GRAVA A OCHILOR. NU LASATI LA INDEMANA COPIILOR. Cititi cu atentie eticheta inainte de utilizare. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa, timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritatia persista: contactati imediat un medic. Purtati manusi de protectie/ ochelari de protective. Spalati bine pielea contaminata dupa manipulare. Eliminați conținutul/recipientul conform regulamentelor naționale in vigoare.

Fabricat in UK de Star Brands Limited. Star Brands Limited nu testeaza produsele pe animale. Acest produs nu contine ingrediente de origine animala.

Brand

THE PINK STUFF

Tip produs

Detergent

Gramaj

1000ml

Utilizare

Suprafete

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

 • Add to Wishlist
 • Add to Wishlist
  Crema de curatare universala the Pink Stuff
 • Add to Wishlist
  the Pink Stuff spray de curatare geamuri si sticla Out of stock
 • Add to Wishlist
  the Pink Stuff
 • Add to Wishlist