Pudra indepartare pete 750g KONIGLISCHE WASCHE

25,50lei

Pudra pentru indepartarea petelor cu oxigen pentru spălarea manuală, automată și pentru înmuierea țesăturilor albe și colorate.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

EAN

4260582340468

SKU

KW09
Pudra indepartare pete 750g KONIGLISCHE WASCHE

Pudra pentru indepartarea petelor cu oxigen pentru spălarea manuală, automată și pentru înmuierea țesăturilor albe și colorate. Datorită utilizării oxigenului activ, garantează îndepărtarea eficientă a petelor. Inclusiv pete din cafea, ceai, suc, vin, iarbă, noroi, fructe, legume, cola, cerneală de apă etc. Nu conține clor, ceea ce îl face sigur pentru țesăturile colorate.

INGREDIENTE: >30% – agenți de înălbire pe bază de oxigen, <5% – surfactanți anionici, <5% – surfactanți non ionici și enzime.

APLICARE ȘI DOZARE: Pentru spălare: Adăugați o lingură (două linguri, aprox. 30 g) la praful de spălat. Pentru petele dificile adăugați 2 linguri de produs. Pentru înmuiere: Dizolvați 1 lingură (două linguri, aprox. 30g) în 4l de apă caldă (max. 40° C) într-un recipient de plastic. Pentru pete dificile, folosiți 2 măsuri de produs. Țesăturile colorate se înmoaie timp de 1 oră. Țesături albe: se înmoaie până la 5 ore. După înmuiere, spălați ca de obicei sau clătiți bine. Pentru a îndepărta petele dificile de pe haine și alte țesături: Dizolvați 2 lingurițe mici în 0,5 l de apă caldă (max. 40° C) într-un recipient de plastic. Turnați direct pe pată. Lăsați să acționeze max. 30 de minute și apoi spălați ca de obicei sau clătiți bine.

Nu lăsați soluția într-un recipient închis ermetic, deoarece oxigenul eliberat poate provoca spargerea recipientului. Nu utilizați pentru a spăla covoare din lână sau din lână.

RECOMANDĂRI: Urmați întotdeauna instrucțiunile producătorilor de îmbrăcăminte. În caz de îndoială, se recomandă să verificați durabilitatea vopselei prin scufundarea unei părți mai putin vizibile a țesăturii într-o soluție de îndepărtare a petelor, sau prin aplicarea soluției pe partea invizibilă a acesteia, apoi clătiți și lăsați-o să se usuce. Nu se utilizează pe lână, mătase și piele. Evitați pătarea hainelor cu aditivi pe baza de email sau metal. Nu utilizați pe suprafețe emailate sau vopsite – de exemplu pe lemn, metale etc. Utilizați în apă caldă (max. 50° C). Nu expuneți țesătura pătată la soare înainte de spălare sau clătire. Nu lăsați soluția într-un recipient închis ermetic, deoarece oxigenul eliberat poate provoca spargerea recipientului. Pentru pielea sensibilă se recomandă utilizarea mănușilor.

A se păstra într-un loc uscat, la o temperatură care să nu depășească 30 °C.

Evitați umiditatea și expunerea la soare.

Termen de valabilitate: 24 de luni de la data fabricației.

PERICOLE/ATENTIONARI: Este nociv dacă este înghițit. Provoacă leziuni oculare grave. Poate intensifica focul; oxidant. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Purtați ochelari de protecție pentru ochi. A se păstra departe de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise și alte surse de foc. Fumatul interzis. Spălați-vă bine pe mâini după manipulare. ÎN CAZ DE INGERARE: Sunați la un CENTRU TOXICOLOGIC/un medic dacă vă simțiți rău. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu precauție cu apă timp de câteva minute. Îndepărtați lentilele de contact, dacă sunt prezente și ușor de indepartat. Continuați clătirea. Sunați imediat la un CENTRU TOXICOLOGIC/un medic. Eliminați conținutul/recipientul în conformitate cu legislatia nationala privind gestionarea deșeurilor.

Conține: carbonat de sodiu; un compus cu peroxid de hidrogen.

Brand

KONIGLISCHE WASCHE

Tip produs

Pudra

Utilizare

Rufe

Gramaj

750g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.