Detergent capsule DuoCaps 17 buc x 18 g doypack UNIVERSAL KONIGLISCHE WASCHE

35,50lei

Capsule de detergent de rufe universale – ecologice, fără fosfați – o formulă concentrată inovatoare care conține ingrediente active.

Adauga in wishlist
Adauga in wishlist

EAN

4260582340611

SKU

KW05
Detergent capsule DuoCaps 17 buc x 18 g doypack UNIVERSAL KONIGLISCHE WASCHE

Capsule de detergent de rufe universale – ecologice, fără fosfați – o formulă concentrată inovatoare care conține ingrediente active, responsabile pentru spălarea, îndepărtarea petelor și protecția țesăturilor. Amestecul special de enzime dezvoltat permite unei capsule să curețe pete dificile și, datorită conținutului de celulază, protejează textilele și asigură un aspect nou pentru o perioadă îndelungată. Recomandat pentru toate textilele. Produsul este economic și ușor de dozat.

Intrucțiuni de folosire: Plasați o capsulă în cuva mașinii de spălat, apoi adăugați rufele sortate. Începeți programul de spălare corespunzător. Urmați întotdeauna instrucțiunile producătorului de îmbrăcăminte. Nu atingeți capsula cu mâinile ude. Nu utilizați acest produs pentru spălare prealabilă sau spălare manuală. A nu se utiliza pentru lână sau mătase.

Ingrendiente: >30% surfactanți anionici, 15-30% surfactanți non-ionici, <5% săpun și enzime (subtilisină, amilază, celulază), iluminatori optici, Metilcloroizotiazolinonă, Metilizotiazolinonă, parfum.

Atenționări!

Provoacă iritații grave la nivelul ochiilor. Provoacă iritarea pielii. Dacă este necesar sfatul medicului, păstrați la îndemână recipientul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. ÎN CAZ DE ÎNGHIȚIRE: Clătiți gura. NU induceți vărsături. Sunați imediat la medic. ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: Spălați cu multă apă. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu precauție cu apă pentru câteva minute. Scoateți lentilele de contact în cazul în care acestea există și pot fi îndepărtate cu ușurință. Continuați să clătiți. Dacă iritarea ochilor persistă, solicitați asistență medicală.

Aruncați conținutul/ recipientul în conformitate cu legislatia nationala privind gestionarea deșeurilor. Condiții de depozitare: A se păstra într-un loc uscat la 5-25°C. Protejați împotriva înghețului și a luminii solare directe.

Brand

KONIGLISCHE WASCHE

Tip produs

Detergent

Utilizare

Rufe

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.